Vikings – Sæson 3

Vikings3banner

På kanten med Pilmark

I 3. sæson af Vikings er tingene ikke kun tilspidset, de er sat helt ud på kanten og det klimaks som de 2 andre sæsoner langsomt har bygget op begynder for alvor at tage form. Samtidig kommer en helt unik gæst på skærmen i en mindre rolle. Her er det ingen ringere end Søren Pilmark som har lusket sig ind i et par afsnit i en mindre birolle og for første gang i Vikings serien hører man vaske ægte engelsk med dansk accent, sådan som det skal være, hvilket vækkede det faktum at accenterne ikke er helt i øjet til live igen, men det var hurtigt glemt, for der var ikke i denne omgang tale om en overskyggende rolle til den kære hr. Pilmark.

1

Er nyt altid godt?

I Vikings sæson 3 har Regnar udset sig et nyt mål, som han ikke vil opgive. Han vil indtage den skønne by med masser af guld, nemlig Paris, det sted som Athelstan har fortalt ham om. Dog er Floke ikke helt betaget af ideen og generelt nærer Floke en større og større mistillid til Athelstan, måske endda en anelse jalousi, fordi at Athelstan og Regnar er blevet så nære. Til trods for Flokes modstand, drager vikingerne alligevel mod det nye mål Paris, men imens de er væk, kommer en vandrer til byen, og denne vandrer er ikke en helt almindelig fyr, men en person hvis tilstedeværelse får stor betydning for flere i byen.

2

En fryd for øjet

Efter sæson 2, tænkte jeg ”kan det blive meget vildere?” og ja, det kunne det åbenbart sagtens, for sæson 3 af Vikings er helt vildt fed! Den var så spændende, og vild med en historie der var helt fantastisk godt skrevet og udført. Samtidig tog den endnu flere mystiske og uventede drejninger en sæson 2 og det gør at man som seer ikke er sikker på hvad der kan ske, hvilket gør denne sæson til en fryd at se! Så hvis du stadig ikke har fået set noget af Vikings, så nyd rejsen og nyd den måde hvorpå serien vokser i hver sæson, for hvis du ikke ser den, så går du glip af noget eminent.

Sæson:6 out of 6 stars (6 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6 / 6)

Anmeldt af Mia Christensen.

IMDb-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.