Hvem er vi?

Hvem er vi?

Movieview er en hjemmeside som er skabt af filmnørder til alle, der ligesom os, elsker film. Vi startede ud i 2009 med en facebook-gruppe for de nærmeste venner, men kunne se at der var flere som gerne ville være med og derfor besluttede vi os for at lave det til en hjemmeside.

Med tiden er movieview vokset, men vores kærlighed til film er bestemt ikke blevet mindre og derfor bliver vi ved med at gøre alt hvad vi kan for at dele alt fra filmens verden med dig derhjemme, simpelthen fordi at vi elsker film.

Historien

Movieview er derfor fortsat privatejet og der føres ingen salg på siden, sådan at du kan læse nyheder om stjernerne og læse anmeldelser fra team Movieview uden at blive forstyrret. Samtidig afholder vi ofte konkurrencer med forskellige temaer, hvor du har mulighed for at vinde en film eller to.

Hvordan finder man indgredienserne til at lave en film-hjemmeside? Jo ser du….. Du tager to bedste kammerater, en rigtig stor portion kærlighed til filmens univers og bygger en hjemmeside bestående af filmguf. Også blender du det sammen og får Movieview.

Og det var det vi gjorde da vi startede i 2010. Til at starte med anmeldte vi kun film på en lille hjemmeside, hvor vi efterhånden begyndte at smide flere og flere ting ind. Vi fandt ud af senere, at vi godt kunne tænkte os at udvide Movieview til noget endnu større end hvad vi startede med i begyndelsen.

På daværende tidspunkt kontaktede vi en fælles kammerat, som hjalp os med alt det grundlæggende, så vi kunne få flere muligheder for at gøre Movieview til det filmsite som vi ønskede at dele med verden. Efter noget tid udvidede vi Movieview, så vi udover filmanmeldelser begyndte så småt at bringe film nyheder på banen og derefter begyndte Movieview at tage fart.

Da der var gået noget tid tænkte vi “Der skal ske mere her” og så begyndte vi at lave film konkurrencer hvor det mest i starten var vores fælles kammerater der deltog, men senere kom flere til, som også gerne ville vinde en film.

Vi er vokset med opgaven siden dengang vi startede med drømmen om at gøre Movieview til Danmarks sejeste film website, hvor vi vidste en masse om film, men ikke særlig meget om hvad det ville sige at lave et film website. Vi har en meget stor forkærlighed til filmens verden som vi rigtig gerne vil dele med alle andre filmentusiaster, store som små og derfor bliver vi ved med at følge vores drøm om at gøre Movieview til den fedeste og hyggeligste film-hjemmeside i Danmark.

Ophavsret – Krænkelse af ophavsretten er på ingen måde tilsigtet, og vi hævder intet ejerskab over billeder, tekster, udklip e. lign. som anvendes på vores hjemmeside Movieview, og ejerskabet heraf tilhører de pågældende fotografer, tekstforfattere osv., med mindre andet er anført. Hvis du mener, du ejer noget som helst på vores hjemmeside, som du ønsker fjernet, bedes du venligst tage kontakt til os, og vi vil derfra behandle sagen hurtigst muligt.

Kontakt: info@movieview.dk

Retningslinjer for en god tone hos Movieview (Facebook)

 • Hold en god tone.
 • Tal pænt.
 • Vær konstruktiv og hold dig til emnet.
 • Lad være med at nedgøre andre eller deres holdninger.
 • Brug din sunde fornuft.
 • Ingen form for racisme, sexisme eller andre former for diskriminering.

Vi forbeholder os retten til at skjule eller slette kommentar, som:

 • overtræder vores retningslinjer eller er i strid med dansk lovgivning.
 • har karakter af spam eller skrevet af falske profiler.
 • er chikane mod navngivne personer eller genkendelige personer eller kommentar.
 • indeholder personfølsomme oplysninger.
 • er kommercielle eller er reklame.

Vi forbeholder os også retten til at blokere en person uden varsel, hvis retningslinjerne bliver brudt gentagne gange eller groft.

Det betyder vores stjerner til anmeldelserne

Team Movieview