Game of Thrones – Sæson 2

GOT-S2

The saga continues

I 2. sæson af Game of Thrones der tager udgangspunkt I bogen “clash of kings” som er bog nummer to I George R. R. Martins bogserie ved navn ”A song of ice and fire”. Dog er der allerede i 1. sæson taget hul på nogle af begivenhederne fra ”clash of kings”, idet serien ikke følger bøgerne fuldt ud og selvfølgelig er der udeladt flere detaljer, men sådan er det altid når en skreven historie ruller over skærmen, men det er tydeligt at mærke på serien at der er rigeligt som manuskriptforfatterne har kunnet tage udgangspunkt i.

GOT22

Hvis du strammer garnet

I Game of Thrones sæson 2 fortsætter kampen om magten, men efterhånden har flere fået mere interesse i at sidde på the iron throne og derfor strammer garnet sig langsomt ind om dem der sidder på tronen nu, nemlig Lannisterfamilien hvor der internt er stridigheder nok og det gør at de ikke kun er nødt til at bekrige hinanden, men også opruste til at bekrige dem der måtte angribe deres position som magthaver i de syv riger. Samtidig begynder flere tegn at vise sig på at vinteren er på vej og alle bør gøre sig klar for ingen ved hvor længe den vil vare og hvilken pris den vil have.

GOT21

The Succes continues

Der er ingen tvivl om at Game of Thrones serien har taget verden med storm og at serien har mange fans kloden over som spændt følger med når der kommer et nyt afsnit, fordi spændingen holdes helt til det sidste. Sæson 1 var banebrydende og tvang det generelle niveau for tv-serier op på et plan hvor flere andre udbydere ikke har kunnet følge med og i 2. sæson holder Game of Thrones stilen, men dog er der ikke så meget nyhedsværdi som i første sæson. Men når det er sagt, så er det bare en kanon fed serie som man ikke kan lade være med at følge med i og derfor er der ikke andet at gøre end at barrikadere dig med snolder og 2 sæson og nyde når det næste kapitel af kampen om tronen ruller over skærmen.

Sæson:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)

Anmeldt af Mia Christensen.

IMDb-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.