Game of Thrones – Sæson 3

GOT-S3

Valar Morghulis

Så er Game of Thrones tilbage med den næste sæson i rækken. En ny perle på snoren om man vil og i 3. sæson af hitserien Game of Thrones er der skruet op for intensiteten når første halvdel af George R. R. Martins tredje bog, ”A Storm of Swords” i bogserien ”A Song of Ice and Fire” bliver omskrevet til et manuskript og udført af de uhyggeligt dygtige skuespillere som dukker op på lærredet.

ghgh

Winter is coming

Stridighederne spidser til, det politiske spil bliver mere seriøst og morbid i sin karakter, mens vinteren langsomt kommer snigende, men vinteren er ikke det eneste der truer freden som langsomt forsvinder i de syv riger. Nord for muren som er det nordligste punkt i de syv riger lurer noget ondt og unaturligt, som langsomt begynder at vende øjet mod syden i takt med at det kolde vejr så småt begynder at drage sydpå. Nord for muren lurer noget der kan betyde menneskenes endeligt, hvis de ikke arbejder sammen.

aa

Kompleks men fantastisk

Game of Thrones er kongen inden for serier for tiden og det skyldes blandt andet at man følger flere forskellige familier med relationer og det gør at man ikke på noget tidspunkt kommer til at kede sig, for selvom nogle af de forskellige familier danner relationer eller alliencer, står flere stadig udenfor og har deres egen agenda. Det gør at der er meget holde styr på fordi der er så mange skæbner, men eftersom at alle skæbner er spændende, er publikum sikret spænding på højt plan. Så hvis du ikke allerede har set sæson 3 af Game of Thrones, så har du noget at glæde dig til, for du får et højt niveau og en dygtig udførelse af en spektakulær fortælling. Så frem med popcorn og tæpper, for det er tid til at mæske dig endnu en fantastisk sæson af Game of Thrones!

Sæson:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)

Anmeldt af Mia Christensen.

IMDb-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.