Headhunters

zfff

Denne Headhunter skal passe på
Roger (Aksel Hennie) er Norges bedste headhunter for han har virkelig  styr på sagerne, han har bare en kæreste som han bliver ved med at købe dyre ting til, selvom om de ikke har råd, så derfor er han ved siden af Kunstyv der indbringer svimlende beløb. Så da han møder den dansk/hollandske forretningsmand Claus Greve (Nikolaj Coster Waldau) som har et ægte Rubens-maleri, ser Roger det som det sidste og ultimative kunst kup. Men hvad han ikke havde regnet med var at Claus Greve er tidligere elite soldat der kan lidt af hvert.
 hhfgh
Norsk krimi i verdensklasse
Headhunterne er instrueret af Morten Tyldum, og han har lavet en fantastisk film, nu hvor de Svenske krimi historier er sådan et kæmpe hit på verdens plan. Sidst kom Stieg Larssons millenium trilogi som har gået sin sejers gang og lige er blevet lavet i en amerikansk udgave, det ville ikke undre mig hvis denne også vil komme til det.
Det er selvfølgelig producenterne bag millennium trilogien, der står bag den. Det er en anderledes krimi, men den holder dig fanget for der er gang i den og masser af action og den er meget speciel, men det er dejligt at få noget nyt ind en gang imellem.
gdfgdf 
Coster-Waldau skinner igennem
Nikolaj Coster-Waldau spiller virkelig godt, og han er virkelig en skuespiller der er nået langt i verden og jeg kan godt forstå det, for han er kanon. Han kan se virkelig led ud også er der bare et eller andet over ham der bare gør det, men det  må de jo også tænke ude i verden med de roller han har haft. En absolut seværdig film hvis du er til de nordiske krimier der stadig er på det højeste.
Film:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Anmeldt af Christian Bott.
 IMDb-logo