In Time

gsgsg

Lev for evigt eller dø prøvende

IN TIME er instruert af Andrew Niccole som vi kender fra film som Terminalen, Lord of War og The Trueman Show.
På et tidspunkt i Fremtiden vil vores ældningsprocces slutte som 25 årig og vi vil dø på vores 26 års fødselsdag, medmindre man arbejder, låner eller stjæler ekstra tid til overlevelse for her betaler man ikke med penge du betaler med dyrebart levetid..

En slags fremtidens Robin Hood

Will Salas (Justin Timberlake) er en almindelig mand der lever i et fattigt område og prøver at få hverdagen til at gå, indtil han en dag redder en rig mand fra nogen som vil dræbe ham for hans levetid. Den rige mand forærer Will 100 år af sine ekstra år og der begynder det at gå op for ham at der er rigeligt med tid til alle, og ender med at være en Robin-Hood agtig fyr sammen med en rigmands datter (Amanda Seyfried) som har mistet alt, mod hele verdens ulige for hvem har egentlig ret til at leve evigt?

hdfhh

IN TIME er en Science Fiction film der fanger tilskueren med masser af bil jagter og adrenalin pumpende tids kontrol. Justin og Amanda spiller fantastisk overfor hinanden som en slags fremtids Bonnie & Clyde/ Robin-Hood figuere som vil have retfærdighed og stjæler fra de rige og giver til de fattige..

For at gøre en lang historie kort

Scene opsætningerne er vildt flotte og man bliver draget ind i dette fantastiske univers og sidder med et wauw når filmen er slut. Der er ikke rigtig noget grimt at sige om denne film udover at der måske lige et par gange er nogle replikker der godt kunne være bedre, men ellers en film man vil elske, og hvis man er til Science Fiction….. SÅ SE DEN.! Hvis du kùnne lide Incepction tror jeg du vil elske denne godt nok ikke det samme men tror det vil ramme dig..

Film:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)

Anmeldt af Christian Bott.

IMDb Logo