Spy

SPYs

Denne ganske sjove spion film handler om den super kiksede skrivebords agent Susan Cooper og hvad der sker når hun hopper med benene først ud i den virkelige verden og direkte ind i våbenhandlernes verden. Denne film har fået dyppet snablen i stjernestøvet, listen af stjerner er næsten endeløs, værd at nævne er 50 Cent samt Will Yun Lee er med, dog kun ganske kort. Det er dog den mest u-seriøse seriøse spion-film jeg nogensinde har set, men humoren er både plat og ganske underholdende. Til trods for det platte i humoren i filmen er det faktisk en rigtig god film, alle leverer en ganske udemærket præstation.

Billed1

Det er jo ikke en hemmelighed at Melissa McCarthy kan være sjov, vi har set det i ’The Heat’, ’Bridesmaids’ og ’The Hangover III’, men hun bærer filmen elegant fra ende til anden og det er bestemt ikke en dårlig beslutning at hun fik rollen. Melissa McCarthy brillierer i rollen som CIA agenten Susan Cooper, der egentlig bare sidder bag et skrivebord og hjælper sin anden agent med at klare ærterne. Men det er jo ikke godt nok, hun skal da ud i marken da hendes agent dør. Melissa McCarthy er en fantastisk version af ’MoneyPenny’.

Billed2

Man har set Jason Statham i mange seriøse roller, hvor han folder sit talent for nærkamp ud, men aldrig havde jeg troet jeg ville se ham i en rolle som denne. Han er det utålelige, højrøstede og aldeles overdrivende agent som ingen kan tale til rette. Men han gør det meget godt, han er super seriøs i rollen som Rick Ford og jeg tror aldrig jeg har grinet så meget af Jason Statham som jeg har gjort mens jeg så ‘Spy’.

De fleste har set ’Bridesmaids’ og ’The Heat’, Paul Fieg har instrueret dem begge og har samtidig haft Melissa McCarthy i hovedrolle i begge. Han er en director der virkelig kan formå at få det bedste ud af store skuespillere også selv om at man ikke rigtig har hørt meget til ham.

Popcorn og kakao er bestemt noget der skal findes frem til denne film, det bliver nok ikke en film vi kan huske om 10 år, men den kan få grinet frem nu.

Film:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billed:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Lyd:4 out of 6 stars (4,0 / 6)

Anmeldt af Ann Jensen.

Fox

IMDb-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.