Mission Impossible: Rogue Nation

Mission5

Ethan Hunt vender stærkt tilbage.

Tom Cruise er endnu engang tilbage i rollen som IMF-agenten Ethan Hunt. Denne gang kommer Hunt på gyngende grund, da forbryder organisationen ”Syndikatet” kommer på sporet at IMF og beslutter sig for at udrydde agenterne, en efter en. Som om det ikke var nok beslutter CIA sig for at lukke IMF ned, da de ikke bryder sig om deres metoder, og ser dem som overflødelige. Hunt står nu som en soldat uden front, så gode råd er dyre. Heldigvis for han hjælp af både gamle og nye kolleger, til at stoppe syndikatet og rense sit og IMF’s navn, hvilket bringer ham ud på endnu en ‘Mission Impossible’.

fsgdf
Agentfilm på højt niveau.

‘Mission Impossible: Rogue Nation’ byder på masser af action, biljagter, og umulige opgaver der bliver løst på bedste tænkelige måder, og hvor man bare sidder tilbage dybt imponeret. Filmen holder samme høje niveau som de forrige film, selv her i femte kapitel er det lykkes at skabe en actionfilm med et solidt manuskript. ‘Mission Impossible: Rogue Nation’ er en agent film i bedste James Bond stil, men overgår faktisk de nye Bond film med flere længder.

Christopher McQuarrie har instrueret filmen, han har tidligere arbejdet sammen med Tom Cruise på ‘Jack Reacher’ der også var en fremragende agentfilm, og skrevet manuskriptet til ‘Valkyrie’ og ‘Egde of Tomorrow’ der begge havde Tom Cruise i hovedrollen.

fhgfgh
Nye og gamle ansigter.

Tom Cruise viser atter engang at han er den perfekte agent i rollen som Ethan Hunt. Men han for heldigvis selskab af hans faste hold der tæller Simon Pegg, Jeremy Renner, men også et par nye ansigter i form af Alec Baldwin og svenske Rebecca Ferguson sikre en solid filmoplevelse. Filmens skurk og leder af ”Syndikatet” bliver spillet af den britiske skuespiller Sean Harris, kendt fra ‘Prometheus’ og ‘Harry Brown’, en ret overset skuespiller som er ganske dygtig til skurkeroller og som vi gerne ser mere fra snart.

Filmens høje tempo sikre at man ikke keder sig et øjeblik, og de komiske indslag leveret af Simon Pegg sidder klokkerent vær gang, og sikre dig en sublim action oplevelse. ‘Mission Impossible: Rogue Nation’ skal have ros for stadigvæk at være original og nyskabende, det er uden tvivl en af årets bedste blockbustere.

Film:5 out of 6 stars (5 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6 / 6)
Effekter:6 out of 6 stars (6 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6 / 6)
Ekstra:2 out of 6 stars (2 / 6)

Anmeldt af Mark Hougaard.

Fox-Paramount-PrNordic

IMDb-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.