Santa’s Little Helper

987

Næsten i periferien

Santa´s little helper er julemandens hjælper for de fleste børn, imens mange i den voksne del forbinder navnet med familiehunden fra The Simpsons, men nu har James Robert Johnston og Bennet Yellin forsøgt at give det igen en ny betydning. Filmen er instrueret af Gil Junger, som umiddelbart ikke er et stort navn i Hollywood, og så alligevel, for det er ingen ringere end Gil Junger der instruerede filmhittet fra 1999, 10 Things I Hate About You, med Heath Ledger og Julia Stiles i hovedrollerne. Herefter har Gil Junger instrueret en del film som ikke har gjort det store indtryk og så har han instrueret afsnit af diverse kendte serier som According To Jim, Et Umage Par og Blossom.

1

Ikke mere Humbug

Dax er en overfladisk forretningsmand, som ikke skyr nogle midler for at opnå succes og han er ligeglad med hvem han tramper på for at gøre sin chef tilfreds. Desværre for Dax mister han alligevel sit arbejde og i kølvandet på arbejdsløsheden, bliver Dax forladt af sin kæreste. Samtidig mangler Julemanden en ny særlig hjælper som skal være uselvisk, sød og tilgivende og selvom Dax ikke umiddelbart besidder disse egenskaber, ser julemanden alligevel et lys i ham. Derfor beder han hans alfeassistent om at tage hen og undersøge om Dax er den rigtige mand til jobbet, men en anden har interesse i jobbet og vil gøre hvad som helst for at få det. Også udfordre Dax.

2

En julekomedie til tv

Santa´s little helper holder sig på et niveau som en af de halvdårlige julefilm, man ser mellem jul og nytår i TV fordi der ikke er andet. Filmen har nogle små halvsjove elementer, men for det meste er den plat og kommer ikke niveaumæssigt over de serier som han har instrueret, for selvom serierne er kendte, har de ikke et synderligt højt niveau manuskript-, skuespiller-, eller instruktionsmæssigt. Når man ser Santa´s Little Helper er det svært at forestille sig at det er den samme som instruerede 10 Things I Hate About You tilbage i slutningen af 90´erne. Men når det er sagt, så har den også nogle nuttede elementer og den kan fint gå an som et tidsfordriv mellem jul og nytår hvor man ligger og slår mave ovenpå en hulens masse mad, men heller ikke meget mere end det.

Film:2 out of 6 stars (2 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6 / 6)
Streamingoplevelse:6 out of 6 stars (6 / 6)

Anmeldt af Mia Christensen.

Fox-Paramount-PrNordic

Læs mere om Blockbusters service HER

IMDb-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.