LUST – Den svenske Max Original-serie har premiere 18. marts

Den svenske Max Original-serie LUST har premiere på HBO Max 18. marts

Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius og Elin Klinga spiller hovedrollerne i LUST – en skamløst sjov og smerteligt ærlig komedie om 40+ kvinder, der kæmper for at holde lysten i live i en seksuelt frustreret verden. Komedieserien har eksklusiv premiere den 18. marts på HBO Max i 61 lande*.

Anette, Nadia, Ellen og Martina alle været venner siden barndommen. Da Anette, der nu er ekspert i Sundhedsstyrelsen, foretager en undersøgelse under det lidt tvivlsomme slogan “Sex er en motorvej til sundhed”, bliver de nysgerrige. Påvirker god sex – eller rettere manglen på samme – sundheden for kvinder over 40? Hvornår blev passion erstattet med planlagt torsdagssex? Siden hvornår blev det en forventet rutine at vente en halv time på, at din eksmands Viagra begynder at virke? Er uforpligtende sex meget mere givende end sex i et forhold? Karriere, børn, ægteskab, skilsmisse, frihed, at forblive sund og pæn – har alle disse hverdags-realiteter tvunget forestillingen om den dekadente, sexede synd ud på et sidespor?

LUST består af otte episoder og er instrueret af Ella Lemhagen, skrevet og skabt af Frans Milisic Wiklund, i samarbejde med Åsa Kalmér, Julia Dufvenius, Sofia Helin og Anja Lundqvist. Sandra Harms og Karl Fredrik Ulfung, Miso Film Sverige AB har produceret for HBO Max og executive producers for HBO Max er Christian Wikander og Camilla Curtis.

LUST har netop haft verdenspremiere på filmfestivalen i Berlin inden for programmet ”Berlinale Series”

Alle otte episoder vil være tilgængelige på HBO Max den 18. marts.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max