A Quiet Place 3 på vej til en udgivelse i 2025

Det ser nu ud til at den tredje ‘A Quiet Place’ film nu er på rette vej igen, efter at være blevet forsinket på grund af COVID-19. John Krasinski kunne under et møde hos Paramount, oplyser at ‘A Quiet Place 3’ er undervejs. Men ellers var det sparsomt med oplysninger om det næste kapitel i gyser-franchisen, bortset fra en release i 2025. Der er heller ikke knyttet en instruktør til projektet endnu, men man håber John Krasinski vender tilbage. Det vides heller ikke om Emily Blunt vender tilbage, hun udtalte dog i et interview, sidste år at filmene var ment til at være en triologi fra starten af.

I always said when we were approaching this one. I said, ‘I think you need to think of this not as a sequel, but this is chapter two. This is just a continuation.’ I think there was such an investment in this family, such mileage for expansion on this kind of extraordinary world, that this is the continuation. As this family have to venture out, the story ventures out, the world gets bigger. But I think I always felt he was still going to write something muscular and intimate and intense. I think there’s room.

– Emily Blunt

Vi kommer dog ikke til at vente helt til 2025, før vi kommer til at høre mere til ‘A Quiet Place’. En spin-off film der skal instrueres af Michael Sarnoski, der også står bag Nicholas Cage filmen ‘Pig’, er på vej. Den er baseret på en ide af John Krasinski og forventes klar sidst i 2023.

 

Kilde: Joblo.com / Billeder: © Paramount Pictures