Kommer til HBO Max i maj

HØJDEPUNKTER PÅ HBO MAX I MAJ:

Hacks sæson 3 – premiere 2. maj

Jean Smart og Hannah Einbinder vender tilbage i den tredje sæson af den Emmy-vindende og kritikerroste Max Original-komedieserie Hacks. Et år efter deres veje skiltes, lever Deborah Vance (Jean Smart) højt på succesen af sin standup-special, mens Ava (Hannah Einbinder) søger nye muligheder tilbage i Los Angeles.

9 episoder, 2 episoder frigives ugentligt.

Turtles All The Way Down (Max Original film) – premiere 2. maj

Turtles All The Way Down er baseret på John Greens bestseller-roman af samme navn, og ser nærmere på angst gennem den 17-årige Aza Holmes (Isabela Merced). Det er nemlig ikke let at være Aza, men hun prøver… prøver at være en god datter, en god ven og en god elev, alt imens hun navigerer gennem en endeløs strøm af invasive tanker, som hun ikke kan kontrollere. Da hun genforenes med Davis, sin barndomsforelskelse, konfronteres Aza med grundlæggende spørgsmål om sit eget potentiale for kærlighed, lykke, venskab og håb.

Pretty Little Liars: Summer School – premiere 9. maj

Efter de rystende begivenheder i Pretty Little Liars: Original Sin står vores Pretty Little Liars over for en skæbne værre end døden – sommerskole. Men Millwood High er ikke det eneste, der står i vejen for deres sjove sommerjob og ny kærlighed. En ny skurk, som måske har en forbindelse til A, er kommet til byen og udfordrer dem alle.

Smiling Friends sæson 2 (Adult Swim) – premiere 13. maj

Animationshittet Smiling Friends vender tilbage med anden sæson. I sæson to fortsætter Pim, Charlie, Zongo, Allan og Glep deres mission hos Smiling Friends med at udbrede lykke til verden, uanset om det er en forældet retrospilfigur, et problemfyldt ægteskab eller endda den amerikanske præsident. Serien er skabt af Michael Cusack (YOLO: Crystal Fantasy) og Zach Hadel (Hellbenders) og animeret af Princess Bento Studio.

8 episoder, 2 episoder frigives på premieredagen efterfulgt af én ugentlig.

KOMMER OGSÅ TIL HBO MAX I MAJ:

 • SIX IS NOT A CROWD – premiere 2 maj, 8 episoder. 4 episoder frigives på premieredagen, efterfulgt af 2 episoder ugentligt.
 • SKAZANA (AKA. THE CONVICT) – sæson 3 har premiere 2. maj, 7 episoder, alle frigives på premieredagen.
 • MAGNUM FORCE (film) – premiere 3. maj
 • SUDDEN IMPACT (film) –premiere 3. maj
 • THE DEAD POOL (film) –premiere 3. maj
 • THE ENFORCER (film) – premiere 3. maj
 • TO LESLIE (film) – premiere 10. maj
 • NIKKI GLASER: SOMEDAY YOU’LL DIE (Comedy Special) – premiere 12. maj
 • THE CHI – Sæson 6 har premiere 14. maj, 16 episoder, én episode frigives ugentligt.
 • DECISION TO LEAVE (film) – premiere 17. maj
 • JUSTICE LEAGUE X RWBY: SUPER HEROES AND HUNTSMEN PART TWO (animationsfilm) – premiere 18. maj

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max