Game of Thrones – Sæson 6

GOT6banner
Historisk serie

Den verdenskendte og verdenselskede serie, Game of Thrones har afspillet den sjette sæson i den fantastiske historie om krigen i de syv verdener. Og endnu engang har Game of Thrones skrevet sig ind i historien, da serien har overhalet bøgerne, som den er baseret på, da den bog som sæson 6 skulle have fortalt om endnu ikke er skrevet færdig. For at gøre noget ved sagen, sådan at TV-serien stadig holder sig til handlingen, har George RR Martin hjulpet manuskriptforfatterne på vej, ved at fortælle hvad der vil komme til at ske i bøgerne, sådan at serien kunne få lov at fortsætte og dette er ikke sket før, så igen har Game of Thrones sat sit præg på TV-seriens historie.

1

Trådene trævler

I Game of Thrones – Hall of Faces bliver kampen om jernetronen endnu mere intens og flere af de alliance som ellers har set stærke ud, begynder så småt at gå op I limningen, imens ny alliancer dannes og billedet af hvem der har den størte chance for at overtage tronen og herredømmet over de 7 kongeriger, skifter lige sås tille I løbet af sæsonnen som stille og roligt bygger op til en bombastisk sæsonafslutning, som virkelig tager kegler.

2

Succesen vil ingen ende tage

Game of Thrones bliver simpelthen bare ved med at overraske og forvirre, sådan at man igen sidder med en ny ide om hvem der ender på jerntronen. Og utroligt nok, holder serien niveauet højt, sådan at man ikke bliver skuffet over at taget hul på næste kapitel. Der er nogle få afsnit hvor tempoet er relativt langsomt i forhold til de resterende afsnit, men man er ikke et sekund i tvivl om at det er fordi der bliver bygget op til det næste der sker. Samtidig er der en masse brikker som falder på plads og en masse forklaringer som begynder at tage ofrm og det gør at nogle af de biroller som er med, får tilført lidt ekstra liv. Det er ganske enkelt en helt igennem fed serie og hvis man har kunnet vente til sæsonens afslutning med at se afsnittene, så har man en helt vidunderlig TV-gave i vente.

Sæson:6 out of 6 stars (6 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6 / 6)
Special Effekt:6 out of 6 stars (6 / 6)

IMDb-2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.