Femte episode af The Last of Us får tidlig premiere på HBO Max

Allerede 11. februar kan man opleve femte afsnit af HBO ’s anmelderroste dramaserie THE LAST OF US på HBO Max, takket være det årlige SUPER BOWL i år. Kommende episoder vil blive udgivet på HBO Max om mandagen som hidtil indtil sæsonfinalen den 13. marts.

THE LAST OF US finder sted tyve år efter, at civilisationen er blevet ødelagt. Joel, en hærdet overlevende, bliver hyret til at smugle Ellie, en 14-årig pige, ud af en undertrykkende karantænezone. Hvad der starter som en hurtig opgave, bliver snart en brutal, hjerteskærende rejse, da de begge skal krydse USA – afhængige af hinanden for at overleve.

Anmelderne har rost The Last of Us til skyerne, og HBO-serien har modtaget topkarakterer både i udlandet og herhjemme. Jyllands-Posten skrev blandt andet: “The Last of Us kommer til at stå som en af årtiets vigtigste serier”, mens Soundvenue skrev: “Endelig har vi fået en noget nær perfekt spilfilmatisering”.

På rollelisten ser vi Pedro Pascal som Joel, Bella Ramsey som Ellie, Gabriel Luna som Tommy, Anna Torv som Tess, Nico Parker som Sarah, Murray Bartlett som Frank, Nick Offerman som Bill, Storm Reid som Riley, Merle Dandridge som Marlene, Jeffrey Pierce som Perry, Lamar Johnson som Henry, Keivonn Woodard som Sam, Graham Greene som Marlon, Elaine Miles som Florence og Ashley Johnson som Troy Baker.

Serien i ni dele er baseret på det anmelderroste spil af samme navn, udviklet af Naughty Dog eksklusivt til PlayStation®. The Last of Us er skrevet og executive produceret af Craig Mazin (Tjernobyl) og Neil Druckmann. Serien er en co-produktion med Sony Pictures Television og er executive produceret af Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan og Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint og Naughty Dog er producenter.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max