NYHEDER PÅ HBO MAX I FEBRUAR

All That Breathes, premiere 8. februar
Denne Oscar- og BAFTA-nominerede dokumentar, instrueret af Shaunak Sen, handler om to brødre i New Delhi, som driver et fuglehospital og dedikerer deres liv til at redde sårede, sorte glenter. I en af verdens tættest befolkede byer, hvor køer, rotter, aber og grise lever tæt med mennesker, og hvor miljøgifte og uroligheder eskalerer, skaber denne familie og de forsømte fugle en poetisk krønike om en bys økologiske og sociale sammenbrud. Filmen havde verdenspremiere på Sundance Film Festival sidste år og vandt også Golden Eye-prisen på filmfestivalen i Cannes.

Tell Me Everything, premiere 9. februar
Serien skildrer livet for en gruppe teenagere, der vokser op i 2020’erne. Serien fokuserer hovedsageligt på 16-årige Jonny Murphy, som lider af depression og angst, som han kæmper for at skjule. Jonnys liv tager en alvorlig drejning efter en begivenhed, der tvinger ham til at vælge mellem at fortsætte med at skjule sine problemer eller lære at leve i nuet. Han finder trøst i en ny, mystisk ven ved navn Mei, men hans venner bliver mistænksomme, da de bemærker, at Mei har en farlig indflydelse på Jonny.

6 x 60 min. – alle episoder udgives på premieredagen

Poor Devil (Pobre Diablo), premiere 17. februar
I HBO Max’ nye animerede serie, skabt af Joaquin Reyes, Ernesto Sevilla og Miguel Esteban, følger vi den 18-årige Stan, Satans søn, som hellere vil være en Broadway-stjerne end at følge i sin fars fodspor. Esteban instruerer og Helena Pozuelo er seriens medforfatter. Animationen er leveret af Rokyn Animation Studios i Granada, Spanien.

8 x 20 min. Alle episoder udgives på premieredagen.

Last Week Tonight with John Oliver, sæson 10, premiere 20. februar
John Oliver tager et kig på nyheder, politik og aktuelle begivenheder i den forgangne uge med sit skæve perspektiv på forskellige sociale, politiske og eksistentielle spørgsmål, der påvirker USA og verden.

30 episoder. Én episode om ugen.

Snowfall, sæson 6, premiere den 28. februar

Den sjette og sidste sæson finder sted i 1986, og en borgerkrig truer med at ødelægge Saint-familien. Franklin (Damson Idris) bliver desperat tvunget til at røve sin tante Louie (Angela Lewis) og onkel Jerome (Amin Joseph) efter at være blevet sendt til tælling af den tidligere CIA-agent Teddy McDonald (Carter Hudson). I mellemtiden har Louie overtaget Franklins rolle som Teddys eneste køber og skabt et rivaliserende imperium mod sin nevø. Franklin risikerer nu at miste alle, han elsker, og alt, hvad han har opbygget. Når alles ryg er mod muren, hvem bliver man så for at overleve?

10 episoder – én episode om ugen.

Øvrige titler i februar:

Before Sunrise – 1/2
Before Sunset – 1/2  
Doctor Zhivago – 1/2
Supervillains: An Investigation – 2/2  
The Banishing – 3/2  
The Curse of La Llorona – 3/2  
Winter’s Tale – 3/2
Aqua Teen Forever: Plantasm – 8/2
Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special – 9/2  
Marc Maron Stand-up Special – 12/2  
Miss Congeniality – 17/2  
What a Girl Wants – 17/2  
Green Lantern: Beware My Power – 24/2

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max