Katy Perry: Part Of Me

KATYbanner
Katy Perry filmen Part Of Me fortæller historien om, hvordan en helt almindelig amerikansk pige, blev en af verdens største popstjerner. Vi kommer helt tæt på Katy Perry, filmholdet har fået lov til at følge hende på hendes tourné. Man møder Katy, hendes familie, venner og kolleger, fortælle hvordan er ganske almindelig Californisk pige, opnåede hvad de færreste nogensinde har kunnet drømme om. Katy Perry er beviset på at man kan gøre hvad man vil, hvis man virkelig brænder for det, bare man er sig selv.

KATY1

Tegnefilms Univers

Part Of Me giver et godt indblik i Katy Perrys liv, både på og bag scenen, man møder en frisk og livsglad superstjerne, der ikke er bange for at komme tæt på dem som betyder rigtig meget for hende, nemlig hendes fans, det er rigtigt fedt. Hun er som et barn, der aldrig er blevet voksen, det afspejles tydeligt i hendes musik numre, der er meget tegnefilmsagtige.

KATY2

Verdensstjernen Katy Perry

Nu er jeg ikke den store Katy Perry fan, men hun har da godt nok, opnået meget, i en ung alder, med et hav af hit sange som ´I kissed a girl´, ´Hot n Cold,´Teenage Dream´, ´California Gurls´, ´Firework´, `E.T.´ og ´Last Friday Night T.G.I.F.´ bare for at nævne nogle af de mest kendte. Hun er den første kunstner i verden, der formodet at ligge 69 uger i træk, på top 10 listen, på Billboard Hot 100. Samlet set har hun solgt over 11 millioner albums på verdensplan. Katy Perry er i sandhed en verdensstjerne.

Film:3 out of 6 stars (3,0 / 6)
Billed:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5,0 / 6)

Anmeldt af Mark Hougaard.

Tak til Paramount Home Entertainment/Pr Nordic.