Ant-Man and the Wasp

A1

Årets sidste Marvel film, byder på et glædeligt gensyn med studiets mindste superhelt ’Ant-Man’ i den flotte toer ’Ant-Man and the Wasp’. Filmen der deler vandende, er på mange måder en herlig fornøjelse at se. Men det virker mere som lille appetit vækker til næste års ’Avengers’ opgør, end en reel superhelte film med en større mening.

Ant1
Marvels mindste superhelt er tilbage

’Ant-Man and the Wasp’ tager sit udgangspunkt i begivenhederne, efter ’Captain America: Civil War’. Hvor ’Ant-Man’ kæmpede side om side med ’Avengers’ holdet og dermed overtrådte superhelte loven. Som resultat af dette afsoner Scott Lang (Paul Rudd) husarrest. Men da han kontaktes af en mystisk kvinde, der viser sig at være den forsvundne Dr. Janet Van Dyne, må Scott endnu engang alliere sig med Dr. Hank Pym (Michael Douglas) og Hope Van Dyne, der begge er eftersøgt af FBI. For at hjælpe moderen tilbage, må ’Ant-Man’ tilbage til samme kvante-rige, han selv stammer fra. Det viser sig dog hurtigt at blive svært, da både FBI og en usynlig lejemorder forsøger at standse dem.

’Ant-Man and the Wasp’ er instrueret af Peyton Reed, der også stod bag ’Ant-Man’, ’Bring it On’ og ’Yes Man’ og han har lavet en sjov efterfølger til superhelte filmen fra 2015. Når man ser en Marvel film, er det ofte med følelsen om at filmen giver mening og har en berettigelse i en større sammenhæng og selvom filmen har en forbindelse til Marvel- superhelte universet, så virker den bare ikke specielt spændende.

Ant2
Underholdende, men med mangler

Filmen har selvfølgelig masser af sjove scener, der virker ganske underholdende og som giver filmen liv, her er det tydeligt at Peyton Reed, leverer varen fra en genre han har stor erfaring indenfor. Der er masser af flotte speciel effekter, der som altid er af bedste kaliber når man har med Marvel at gøre – Men det er bare ikke nok til at redde, den lunkne oplevelse som ’Ant-Man and the Wasp’ er. Skuespillerne gør et hæderligt stykke arbejde og både Paul Rudd og skønne Evangeline Lilly, virker som det perfekte makkerpar ’Ant-Man’ og ’The Wasp’, der redder enhver tænkelig situation. Problemet er bare at det, ofte virker forudsigeligt og at faren de udsættes for, aldrig rigtig er til stede. Man ved at de klare udfordringerne og derfor bliver, man sjældent overrasket. ’Ant-Man and the Wasp’ er fin nok at se, hvis man bare ikke kan vente med at se mere til Marvels superhelte før næste år. Man skal bare ikke sætte forventninger for høj, specielt ikke efter ’Avengers: Infinity War’, fordi så bliver man kun skuffet.

 • Originaltitel: Ant-Man and the Wasp.
 • Instruktør: Peyton Reed.
 • Skuespillere: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, Walton Goggins etc.
 • Genre: Action/Eventyr/Sci-Fi.
 • Spilletid: 1 timer og 58 min.
 • Udgiver: Marvel Studios, Walt Disney Studios.
 • Produktionsår: 2018.
 • Censur: 11 år.
 • Anmeldt af: Mark Hougaard.
 • Biograf premiere: 4. juli, 2018.
 • Billeder: © Marvel Studios.
Film:3 out of 6 stars (3 / 6)
Billede:6 out of 6 stars (6 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6 / 6)

Værd at vide:

 • “Ant-Man and the Wasp” foregår efter “Captain America: Civil War” og efter “Spider-Man: Homecoming”, “Black Panther” og “Avengers: Infinity War”.
 • I tegneserierne har Ghost aldrig kæmpet imod Ant-Man.
 • Dette bliver den tyvende film, der skal udgives af Marvel Studios til Marvel Cinematic Universe.

if_imdb-black_1602124

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.