American Horror Story: Hotel – Sæson 5

AHSbanner
Det femte element

Hotel er den femte sæson i serien, American Horror Story og i denne sæson er historien blevet endnu mere dyster end i de foregående sæsoner. Hotel foregår i Los Angeles og historien er inspireret af mange af de grusomme historier som er omhandlende de gamle hoteller i Los Angeles by, herunder The Cecil, som er kendt for sin mørke historie der inkluderer adskillelige selvmord og flere drabssager. I femte sæson er to ellers velkendte gengangere fra de andre sæsoner forsvundet, nemlig Jessica Lange og Frances Conroy, men i stedet er nye ansigter kommet til.

1

Tid til at checke ind

I femte sæson af American Horror Story, besøger vi et amerikansk hotel som er ud over det sædvanlige. Netop The Hotel Cortez er ikke kun gammelt og har en lang historie, det har også en dyster en af slagsen som i løbet af årene er blevet mere og mere ubehagelig. Dette ved efterforskeren, John Lowe intet om da han første gang træder ind på The Cortez i forbindelse med en mordefterforskning. John beslutter sig for at overnatte på hotellet for at få bedre føling med mordsagen, men det er langt fra det eneste som John Lowe får føling med og inden han ved af det, er efterforskeren langt mere involveret end han kunne drømme om.

2eren

Det rette element

Hotel er intet mindre end en fantastisk sæson og man kan virkelig mærke at American Horror Story som serie i helhed har fået lov til at blomstre og det virker til at den meget specielle serie endelig for alvor har fundet sin helt rette hylde i et grænseland mellem horror og goreverdenen. Det virker som om at der efter fjerde sæson, Freak Show, er kommet en slags finesse til som lidt har manglet inden, nemlig det spektakulære og sære og forvredne, som blev belyst grundigt i Fjerde sæson. I Hotel er det sære dog ikke lige så fremtrædende, men alle facetter af mennesket hyldes gennem en særdeles dyster fortælling og denne gang har American Horror Story for alvor ramt plet, så det var intet mindre end en fryd at se femte sæson og er man bare det mindste glad for goregenren, så bliver man kun positivt overrasket når vi bliver inviteret indenfor på The Cortez.

Sæson:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)

IMDbv2

Foxparamount16

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.