KIND OF ART 2024: Københavns kreative epicenter for animation, spil og VFX

KIND OF ART, Københavns førende event for visuel kreativitet inden for animation, spil og VFX-industrien er tilbage afholdes den 25.-26. oktober, 2024, på det historiske Palads Teater i det centrale København. Dette to dages event forener Danmarks kunstneriske arv med de nyeste globale trends og tilbyder inspiration, networking og praktisk læring inden for underholdningsindustrien.

KIND OF ART 2024 vil byde på inspirerende talks, live-demoer, paneldiskussioner, konkurrencer og hands-on workshops. Dette event er en enestående mulighed for lokale kunstnere, animatorer, spiludviklere og VFX-professionelle til at dykke ned i kreativ læring i hjertet af deres egen by. For dem, der ønsker at fremme deres karriere, tilbyder arrangementet en chance for at skabe forbindelser med Københavns blomstrende kreative fællesskab og engagere sig med professionelle, og få personlige portefølje evalueringer. Arrangementet fokuserer ikke kun på kunsten, men også på den menneskelige dimension, inklusion og mangfoldighed, og meget mere.
“Vi er virkelig glade for at kunne afholde KIND OF ART endnu en gang!” Med et stærkt fokus på innovation, inspiration og de psykologiske aspekter af at skabe kunst, ønsker vi at danne et hyggeligt rum, hvor kunstnere kan blive inspireret, dele idéer, diskutere de udfordringer de støder på, og forbinde sig med et globalt kreativt fællesskab. KIND OF ART er der, hvor kunstnerisk vision møder brancheinnovation. I en konstant udviklende industri tjener dette event som en påmindelse om, at kunst handler lige så meget om personerne bag værket, som værket selv.” – Christian Rasmussen, Executive Producer af Kind of Art & Business Development Director hos MOOD Visuals.
Som et centrum for design, innovation og kultur har København længe været en by, der skubber grænserne for kreativitet. KIND OF ART 2024 afspejler denne filosofi og viser byens rolle i at forme fremtiden for den globale underholdningsindustri. Det historiske Palads Teater, et kulturelt ikon siden 1912, bliver det perfekte sted for eventet, med sine 17 moderne auditorier, der leverer de smukke omgivelser for at udforske fremtidens visuelle fortælling og design.

Højdepunkter i programmet:

  • Inspirerende forelæsninger fra Brancheeksperter:

    • Ian Hubert (Dynamo Dream & Lazy Tutorials) 
    • Esben Lash (League of Legends, Valorant & IOI Interactive’s kommende Fantasy Titel)
    • Sam Surplice (Spider-Man: Across the Spider-Verse, Hotel Transylvania & Sea Beast)
    • Peer Lemmers (Horizon: Forbidden West, Jurassic World & Edge of Tomorrow)
    • Farhang Namdar (Larian Studios: Baldur’s Gate 3)
    • Magnus Bruun (Ubisoft’s Assassin’s Creed: Valhalla & Last Kingdom)
  • Live fremvisninger af nyeste teknikker inden for animation, spil og VFX.
  • Paneldebatter om de kreative og psykologiske udfordringer ved at leve af at skabe kunst.
  • Konkurrencer der opfordrer kunstnere til at fremvise deres talenter og udvide de kreative grænser.
  • Hands-on Workshops designet til at finpudse på færdighederne og udvide kreativiteten, under vejledning af professionelle fra branchen.
  • Portefølje-evalueringer der tilbyder direkte og personlig feedback fra brancheledere.

KIND OF ART 2024-konkurrencen er en enestående mulighed for både nye og etablerede kunstnere til at fremvise deres færdigheder inden for animation, spil og VFX. Deltagerne vil engagere sig i en dynamisk, kreativ udfordring, bedømt af førende branchefolk. Konkurrencen byder ind til innovation og kreativitet, og udfordrer deltagerne til at udforske grænserne for visuel fortælling og design. Vinderne opnår ikke kun anerkendelse, men også muligheder for at få deres arbejde set, af førende nøglepersoner i branchen samt muligheden for at vinde fantastiske præmier. For mere information, besøg den officielle side på KIND OF ART Competition.
Uanset om du er en etableret kunstner, studerende eller har et ønske om at komme ind i den kreative industri, er KIND OF ART 2024 din mulighed for at forbedre dit håndværk, skabe forbindelser med danske og internationale kolleger og blive inspireret af de bedste i branchen. Da Danmark spiller en fortsat afgørende rolle i at forme globale kreative trends, vil dette arrangement give en platform til at fremhæve dansk talent og dets bidrag til fremtidens visuelle fortælling.
 
Sted: Palads Teater, Axeltorv 9, 1609 København V
Dato: Oktober 25.-26., 2024
For mere information og tilmelding, besøg https://www.kind-art.com/ husk at følge KIND OF ART på Instagram og LinkedIn.

Kilde: PR Nordic / Billeder: © Kind of Art