Nyt på HBO Max i september

Stream Elvis, Rick and Morty, sæson fem af The Handmaid’s Tale, dokumentarer, dramaer, gysere og komedier – alt sammen i september på HBO Max

Elvis Premiere: 2. september

Historien om Elvis (Austin Butler) fortælles gennem hans komplicerede forhold til sin gådefulde chef, oberst Tom Parker (Tom Hanks), og dykker ned i den komplekse dynamik mellem de to gennem mere end 20 år – fra Presleys tidlige berømmelse til hans ikoniske stjernestatus. Dette bliver sat op mod datidens voksende kulturlandskab og USAs tabte uskyld. Centralt for den rejse er en af de betydningsfulde og indflydelsesrige personer i Elvis’ liv, Priscilla Presley (Olivia DeJonge). 153 min.

The Walking Dead sæson 11 – afsnit 1-8 har premiere 2. september, afsnit 9-16 får premiere 9. september

I den sidste sæson møder gruppen Commonwealth, et stort netværk af samfund, der har avanceret udstyr og over 50.000 overlevende, der bor i forskellige bosættelser. Men Reapers, den fjendtlige fraktion, der angreb og tog Meridian, det tidligere hjem for Maggie (Lauren Cohan) og hendes nye folk, Wardens, truer stadig.

The Handmaid’s Tale sæson 5 – premiere: 15. september

I sæson fem står June over for konsekvenserne af at have dræbt kommandør Waterford, mens hun kæmper for at definere sin identitet og sit formål. Enken Serena forsøger at forbedre sin profil i Toronto, mens Gileads indflydelse kryber ind i Canada. Kommandør Lawrence arbejder sammen med Nick og tante Lydia, mens han forsøger at reformere Gilead og tage magten. June, Luke og Moira kæmper mod Gilead på afstand, mens de fortsætter deres mission for at redde og genforenes med Hannah. 10×60 min.

Sinjars Angels – premiere 30. september

Sinjar, Nordirak, 2014: Hanifa, en ung Yezidi-kvinde, overlever mirakuløst et ISIS-angreb på den Yezidi-religiøse og etniske minoritet i Sinjar-regionen i det nordlige Irak. Hanifa undslipper bortførelse af ​​ISIS, men hendes fem yngre søstre bliver alle taget og gjort til slaver. Baseret på eksklusiv adgang til et af de farligste og mest underrapporterede steder på jorden, følger den Oscar- og Emmy-nominerede filmskaber Hanna Polak Hanifas mission om at finde sine søstre og bringe dem hjem – som hun havde lovet sin døende far, hun ville. 109 min.

Rick & Morty sæson 6 – de seks første episoder får premiere 5. september. Yderligere 4 episoder følger til november

I sæson 6 møder vi Rick og Morty, som vi sidst forlod dem – slidte og nedbrudte. Kan de tage sig sammen i tide til nye eventyr? Eller er de skyllet væk i et hav af pis? Hvem ved!? Pis! Familie! Intriger! En flok dinosaurer! Mere pis! Med andre ord: endnu en sæson, du ikke må gå glip af! 1 episode ugentligt 10×23. min.

The Good Fight sæson 6 – premiere: 9. september

I sjette sæson af The Good Fight føler Diane, at hun er ved at blive skør, og hun kæmper med en urolig følelse af déjà vu, hvor alt fra Roe v. Wade til stemmerettigheder og koldkrigs-aggressioner vender tilbage. I mellemtiden spekulerer advokaterne fra Reddick & Associates på om den vold, de ser rundt omkring, peger på en kommende borgerkrig. 10×60 min. 1 afsnit ugentligt

Escape From Kabul – premiere: 22. september – dokumentar

Escape From Kabul udspiller sig over 18 voldsomme dage i august 2021, og følger den amerikanske tilbagetrækning af tropper fra Afghanistan, efter Taliban erobrede byen, og den efterfølgende evakuering af titusindvis af afghanske borgere fra Kabul lufthavn. 90. min.

Costa Concordia: The Chronicle of a Disaster – premiere 8. september – dokumentar

Luksuslineren Costa Concordias sank natten til den 13. januar 2012 foran øen Giglio. En tragisk nat, fuld af følelser, der ændrede livet for dem, der var ombord. Dokumentaren er en rekonstruktion af begivenhederne. 93. min.

Hostages – premiere 29. september, dokumentar i fire dele. Alle episoder udgives på premieredatoen 

Hostages udforsker gidselkrisen i Iran i 1979 og dens store konsekvenser. Dokumentarserien indeholder aldrig før sete arkivoptagelser og afslørende nye interviews med både de amerikanske gidsler og iranske gidseltagere. Det er en gribende fortælling om et af de mest dramatiske, internationale situationer i amerikansk historie og et dybt dyk ned i den geopolitiske historie, der førte til krisen. 4×60 min.

Disse film rammer også HBO Max i september

  • Død Snø – 8. september, 88 min.
  • Stephen King’s Doctor Sleep – 9. september, 152 min.
  • The Florida Project – 16. september, 107 min.
  • Stieg Larsson: The Man Who Played With Fire – 29. september (dokumentar) 99 min.
  • King of Devil’s Island – 27. september, 112 min.
  • Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) – 30. september, 104 min.
  • Little Women – 30. september, 129 min.
  • The Amazing Spider-Man – 30. september, 131 min.

Kilde: HBO Max / Billeder: © September lineup / HBO Max