SAVING THE KING – NY DOKUMENTARSERIE PÅ HBO MAX I DAG

Den nye Max Original-dokumentarserie, Saving the King, afdækker flere store skandaler i det spanske kongehus. Premiere 9. september.

Over tre episoder afslører førstehåndsvidner og eksperter en forbløffende historie om spioner, konspirationer og secret service-agenter, og hvordan statens maskineri ivrigt beskytter den tidligere konge af Spanien, Juan Carlos I, og hans skandaler. Alle tre episoder er tilgængelige fra i dag.

Med mere end 50 interviews med journalister, politikere, tidligere hemmelige agenter og en tidligere elskerinde, der indtil nu har været ukendt, går dokumentarserien helt tæt på en skelsættende periode i spansk historie.


Dette intime portræt af Juan Carlos I – der regerede fra 1975 til 2014 – undersøger en mangefacetteret og kontroversiel skikkelse – en monark, der satte en stopper for 40 års diktatur under Francisco Franco, men i sidste ende abdicerede og forlod Spanien imod sin egen vilje for at redde kronen.


Serien er produceret af Mandarina for HBO Max. Miguel Salvat, Hanka Kastelicová og Antonio Trashorras fungerer som executive producers for HBO Max. Produktionstjenester til Saving the King leveres af Campanilla Films, S.L., et Mandarina-firma.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max