Zoo – Sæson 1

hjgfgh
Dus med dyrene

Zoo, der er baseret på novellen fra 2012 af James Patterson og Michael Ledwidge, er en serie som dyrene i fokus og leger med tanken om at dyrene en dag kan overvinde mennesket som dominant race. Novellen blev en New York Times Bestseller, på grund af dens kontroversielle tankeeksperiment og dens indvirkning på læserne. Efter novellehittet, besluttede flere at gå sammen og gøre novellen til en TV serie, fordi at historien var anderledes.

2
Payback time

Rundt omkring i verden går flere dyr til angreb uden varsel. Den unge Jackson, der bor i Afrika med sin mor har en ide om at der kan være en forbindelse. En forbindelse som for mange år siden gjorde hans far skør og derfor er Jackson hurtig til at forkaste sin teori. Samtidig ser den gnavne forsker, Billy Burke at der er noget som ikke er helt naturligt. Billy møder en ung journalist som har en teori om at det er en langt mere omfattende sag som de står overfor. Og da Jackson, hans ven, Billy og den unge journalist bringes sammen som en gruppe under en tidligere secret service agnet, står det ganske klart at noget ikke er som det skal være, men hvad sker der med dyrene og hvorfor sker det nu?

1
Vild med dyr: et krav

Zoo har noget anderledes at byde på og ser man på teorien om at dyrene vil slå tilbage en dag, er det også en ganske fascinerende teori. Hvad der dog slår historien helt til jorden fra starten af, er at teserne gribes ret kraftigt ud af den blå luft og der mistænkes en sammenhæng på så spinkelt et grundlag, at det ødelægger starten af serien. Derudover er det sammensatte hold tæt på en kariaktur, fordi hver rolle på holdet næsten spilles for langt ud. Der er den halvsure og kyniske forsker, som var noget engang, den smukke secret service agent, den unge og ivrige journalist, den evigt søde dyreelsker med et faderkompleks og så hans ven der er sød som dagen er lang, men også er vældig farlig når det er nødvendigt. Det dog er godt, er at man et par afsnit henne er spændt på at se hvad der vil ske, men inden slutningen af sæsonen, er det faldet til jorden igen og så virker serien pludselig bare syret og dårligt skrevet. Derfor er det kun en serie som kan anbefales hvis man er så vild med tanken om at dyrene tager til genmæle, at man kan abstrahere fra de halvdårlige skuespillere og det spinkle grundlag som serien bevæger sig på.

Sæson:2 out of 6 stars (2,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)

IMDb-2016

Fox-Paramount-PrNordic

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.