XSOLLA INTRODUCERER WEBBUTIK TIL MOBILSPIL

Xsolla, verdens førende virksomhed inden for handel med videospil, introducerer webbutik til mobilspil, og dermed fortsætter at åbne døre op for flere indtjeningsmuligheder for udviklere af mobilspil. På baggrund af de seneste ændringer i Apples regler for App Store kan udviklere nu indsamle kontaktoplysninger om spillere, og bruge disse oplysninger til at kontakte disse spillere for at behandle betalinger uden for in-app-køb.

Xsolla Web Shop er netop bygget til dette formål og giver udviklere af mobilspil mulighed for at oprette en butik på deres eget websted. Ved hjælp af Web Shop kan spillerne købe genstande i spillet, virtuelle valutaer, abonnementer, oplade spillerkonti og meget mere, alt sammen for kun 5 % pr. transaktion. Det er en enorm driftsbesparelse i forhold til traditionelle betalingsmuligheder i appen og holder flere indtægter i udviklernes lommer. 

Xsolla Web Shop en white label-produkt, og forbliver derfor i en udviklers eget, brand på websted, og der accepterer over 700 lokale betalingsmuligheder. Dette gør det nemt for spillerne at foretage køb direkte med deres foretrukne betalingsmiddel. Der er ikke noget pyramidespil her; spillerne bliver hos udvikleren.

Web Shop kræver ikke kompliceret back-end kodning eller omfattende designarbejde, og udviklere kan komme i gang med det samme. De enkelte integrationstrin er skitseret i Xsollas seneste blogindlæg. Når en web shop går live, kan udviklerne informere deres spillere om muligheden for at foretage køb online via flere kommunikationsmetoder såsom e-mail, sociale medier, nyhedsbreve, Discord-servere og meget mere. Se en demonstration af webshoppen here

“Xsolla forudså dette seismiske skift tidligere i år, da vi lancerede flere produkter, der aktivt bruges af nogle af verdens største spilfirmaer,” siger Chris Hewish, Direktør for Xsolla. “Vi har nu kombineret disse produkter og erfaringer i en elegant ny løsning kaldet Xsolla Web Shop for Mobile Games, der er designet til at øge indtægterne for udviklere og hjælpe dem med at opbygge tætte relationer med deres spillere.”

Find flere oplysninger om Xsolla Web Shop på  https://xsolla.pro/web-shop. Xsolla tilbyder også en gratis e-bog med yderligere oplysninger, som kan findes her: https://xsolla.pub/web-shop-ebook