Who you gonna call? Første Trailer til Ghostbusters: Afterlife


Gør dig klar til en god portion 80’er nostalgi i ny form – Ghostbusters er tilbage, sådan rigtig tilbage. Efter at friske plot detaljer blev afsløret, sammen med en flot poster i sidste uge, er den første trailer til filmen endelig landet. Den har fået titlen ‘Ghostbusters: Afterlife’ og bringer en masser kendte ansigter tilbage, sammen med nogle nye.

Modsat Paul Feig’s reboot fra 2016 der blev dårligt modtaget, så er ‘Ghostbusters: Afterlife’ en direkte efterfølger til de to originale film. Filmen følger Callie (Carrie Coon) der sammen med sine børn, flytter ind i et gammelt hus hun har arvet. Hun finder dog hurtigt ud af at huset besidder en paranormal aktivitet, ud over det sædvanelige.

Jason Reitman som er søn af Ivan Reitman, der stod bag de første to ‘Ghostbusters’ film, har denne gang stået for instruktionen – så mon ikke filmen er i sikre hænder. Fire af de originale Ghostbusters skuespillere Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver og Bill Murray  er tilbage i deres glansroller, de for selskab af blandt andet Paul Rudd, Carrie Coon og Finn Wolfhard.

‘Ghostbusters: Afterlife’ har premiere d. 9. juli, 2019

Kilde: Empire

© Sony Pictures.