Tom Cruise vil gerne filme Dele af ‘Mission Impossible 7’ i Norge


Tom Cruise håber på at kunne filme dele af ‘Mission Impossible 7’ i Norge. Det er ikke den første af franchisens film der er optaget i Norge, i forgængeren ‘Mission Impossible: Fallout’, blev en af de mest intense scener, hvor Tom Cruise bestiger en stejl klippe også filmet der.

Tom Cruise talte fornyligt med Norge’s kultur-minister Abid Raja, omkring at starte optagelserne til efteråret og Raja ‘tweeted”, at han håber på at Tom Cruise og resten af holdet bag filmen, kommer tilbage til Norge. Raja udgav også en kort samtale mellem ham og Cruise, hvor stjerne udtalte: “It’s a gorgeous country. I can’t wait to get back there. I’m very excited, as is the whole crew, about coming back.”

Raja udtalte til den norske webside VG, at ‘Mission Impossible 7’, satser på at filme i nord-vest Norge, stedet der er kendt for flotte fjorde, bjerge og vandfald, langs den store kyststrækning. Han erkender dog også, at der er restriktioner på grund af Coranavirussen og at det kunne skabe logistiske problemer for optagelserne i Norge. Noget der første skal godkendes i den norske regering.

Som det er lige nu, skal rejsende fra ikke-EU lande som USA, vente i en 10-dages karantæne periode inden indrejse til landet. Tom Cruise har dog brugt de sidste par uger, på optagelser i England. Så det er muligt at denne 10-dages periode, ikke gælder ham og holdet, der gør klar til ‘Mission Impossible 7’.

Kilde: Joblo