The Handmaid’s Tale sæson 5 – se den nye trailer

HBO Max offentliggør den officielle trailer til den femte sæson af The Handmaid’s Tale. Den spritnye sæson har premiere 15. september på HBO Max i Danmark

I sæson fem står June over for konsekvenserne af at have dræbt kommandør Waterford, mens hun kæmper for at omdefinere sin identitet og sit formål. Enken Serena forsøger at forbedre sin profil i Toronto, mens Gileads indflydelse kryber ind i Canada. Kommandør Lawrence arbejder sammen med Nick og tante Lydia, mens han forsøger at reformere Gilead og tage magten. June, Luke og Moira kæmper mod Gilead på afstand, mens de fortsætter deres mission for at redde og genforenes med Hannah.

Baseret på den klassiske roman af Margaret Atwood, er The Handmaid’s Tale historien om livet i Gileads dystopi – et totalitært samfund i det, der tidligere var USA. Offred (Elizabeth Moss), en af de få frugtbare kvinder i den undertrykkende Republik Gilead, kæmper for at overleve som Tjenerinde for en magtfuld kommandør og hans indebrændte kone.

I serien medvirker Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel og Sam Jaeger.

The Handmaid’s Tale er produceret af MGM Television og executive produceret af Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, Yahlin Chang, Rachel Shukert, Sheila Hockin, John Weber, Frank Siracusa, Steve Stark og Kim Todd. Serien distribueres internationalt af MGM.

The Handmaid’s Tale sæson fem består af 10 afsnit og får premiere med de første to afsnit på HBO Max i Danmark 15. september.

Sæson 1-4 af The Handmaid’s Tale kan streames nu på HBO Max

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max