The Great sæson 2 får premiere d. 20. november på HBO Max

I sæson to af “The Great” indtager Catherine endelig den russiske trone – men hun opdager hurtigt, at det at afsætte sin mand kun var begyndelsen – og det rene vand – sammenlignet med de problemer, hun står over med at befri et land, som ikke ønsker at være frit.

I sin kamp for at befri Rusland, må hun kæmpe mod sit eget hof, sine nærmeste – inklusiv sin egen mor (spillet af gæstestjernen Gillian Anderson) – samt imod sit eget hjerte, mens hun navigerer i sit forhold til Peter.

I sidste ende må Catherine erfare, at for at forandre et land, må du også lade det forandre dig, og at der er en fin balance mellem idealisme og vildfarelse, og at det at blive ‘Great’ vil kræve mere af hende, end hun havde forestillet sig.

I serien medvirker Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Bayo Gbadamosi og Belinda Bromilow.

The Great er skrevet og produceret af Tony McNamara og executive producers Marian Macgowan, Mark Winemaker, Elle Fanning, Nicholas Hoult, Echo Lakes, Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff og Andrew Spaulding, Thrulines’ Josh Kesselman og Ron West og Matt Shakman.

Projektet er produceret af Civic Center Media i samarbejde med MRC Television. The Great distribueres af ViacomCBS Global Distribution Group.

The Great sæson 2 får premiere på HBO Max d. 20. november.

Alle 10 episoder bliver tilgængelige på premieredagen.

Sæson 1 er tilgængelig på HBO Max.

Kilde: HBO Max  / Billeder: © HBO Max