Se den officielle trailer til Rick and Morty sæson 6

Se den officielle trailer til Rick and Morty sæson 6

Den sjette sæson af Rick and Morty har premiere mandag den 5. september på HBO Max. Alle sæsoner af Rick and Morty kan nu udelukkende streames på HBO Max i Norden.

Rick and Morty er en prisvindende animeret komedieserie fra Adult Swim. Serien følger den sociopatiske, geniale videnskabsmand Rick Sanchez, der slæber sit kronisk ængstelige barnebarn Morty med sig gennem universet på vilde eventyr. Rick bor i sin datter, Beths, garage og involverer konstant hende og resten af familien – svigersønnen Jerry, barnebarnet Summer og barnebarnet Morty – i sine intergalaktiske eskapader.

Rick and Morty er den mest sete animerede serie for voksne på HBO Max i Europa. Til dato er Rick og Morty blevet set over 10 milliarder gange på verdensplan, på tværs af lineære kanaler, digitalt og streaming.

Om den nye sæson:

I sæson 6 møder vi Rick og Morty, da vi sidst forlod dem – slidte og nedbrudte. Kan de tage sig sammen i tide til nye eventyr? Eller er de skyllet væk i et hav af pis? Hvem ved!? Pis! Familie! Intriger! En flok dinosaurer! Mere pis! Med andre ord: endnu en sæson, du ikke kan gå glip af.

Justin Roiland (Solar Opposites), Sarah Chalke (Scrubs), Chris Parnell (Saturday Night Live) og Spencer Grammer (greek) lægger stemmer til. Serien er skabt af Dan Harmon (Community) og Roiland, som også er seriens executive producers.

Den nye sæson af Rick and Morty har premiere mandag den 5. september på HBO Max og består af 10 afsnit. Første del af sæsonen (6A) består af seks af de ti afsnit.

Rick and Morty sæson 1-5 kan udelukkende streames på HBO Max.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max