Love & Death – Se traileren til den nye serie med Elizabeth Olsen i hovedrollen

Se den officielle trailer til Love & Death – en ny Max Original-serie med Elizabeth Olsen og Jesse Plemons i hovedrollerne. Love & Death har premiere torsdag den 27. april på HBO Max.

Dramaserien er skrevet af David E. Kelley og instrueret af Lesli Linka Glatter, og fortæller den sande historie om Candy og Pat Montgomery og Betty og Allan Gore. De to kirkeglade ægtepar fra Texas nyder det lykkelige landsbyliv, indtil en hemmelig affære får en af dem til at samle en økse op…

Seriens rollebesætning omfatter Elizabeth Olsen, Jesse Plemons, Lily Rabe, Patrick Fugit, Krysten Ritter, Tom Pelphrey, Keir Gilchrist og Elizabeth Marvel.

Love & Death er en co-produktion med Lionsgate. Executive producers er David E. Kelley (som også er seriens manuskriptforfatter) for David E. Kelley Productions; Nicole Kidman og Per Saari for Blossom Films; Lesli Linka Glatter (der instruerer de første fire og sidste afsnit); Scott Brown og Megan Creydt for Texas Monthly; Matthew Tinker; Michael Klick og Helen Verno.

Miniserien er inspireret af bogen “Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs” og en række artikler udgivet i Texas Monthly (“Love & Death in Silicon Prairie”, del I & II).

Love & Death blev udvalgt til dette års SXSW Film & TV Festival.

Love & Death består af syv episoder og har premiere den 27. april på HBO Max. De første tre episoder udkommer på premieredagen, efterfulgt af en episode om ugen frem til den 25. maj.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max