Kommer til HBO Max i september

Her er de nye serier, dokumentarer og film, der kommer til HBO Max i september.

The Curious Case of Natalia Grace – premiere 2. september (dokumentar)

Denne dokumentarserie giver ekstraordinær adgang og eksklusiv indsigt i et verdenskendt mysterie. Oprindeligt antaget for at være en seks-årig ukrainsk forældreløs med en sjælden knoglevækstlidelse, viste det sig, at hun faktisk var en fuldt udvokset voksen kvinde.

Breeders, sæson 4 – premiere 5. september

Den sorte komedie Breeders, med Martin Freeman og Daisy Haggard i hovedrollerne, er tilbage med sin fjerde og sidste sæson, og det giver fans en allersidste mulighed for at nyde denne problemfyldte families mørke eskapader. Breeders følger Freeman og Haggard som forældre, der kæmper for at få styr på forældrerollen, og i sæson 4 springer handlingen fem år frem – nu er deres børn næsten voksne, hvilket giver en hel række nye udfordringer. 10 episoder, én episode ugentligt.

Wolf – premiere 14. september

Dette hæsblæsende krimidrama er baseret på Mo Hayders roste Jack Caffery-romaner. Kriminalkommissær Jack Caffery er en ung detektiv hjemsøgt af mareridt. Han er besat af naboen, som han tror myrdede hans 10-årige bror i 90’erne, så Jack er på en mission for at rette andres uretfærdigheder – men til hvilken pris? I et isoleret hus i Monmouthshire bliver den velhavende Anchor-Ferrers-familie ofre for en psykopats grusomme spil – fanget og terroriseret. De to historier kolliderer, og bliver til et spændende, neglebidende og dybt foruroligende kapløb mod tiden. Danske Kristoffer Nyblom (The Killing) har instrueret de første tre episoder. Seks episoder – alle tilgængelige på premieredagen.

Knekt (Jacks) – premiere 15. september

Tre venner føler ikke, at de har opnået noget i livet, men deres held vender, da de beslutter at starte en ulovlig pokerklub i Oslo. Klubben bliver hurtigt et af Europas største undergrundskasinoer, og deres drømme om rigdom og succes bliver til virkelighed. Men som flere sorte penge strømmer ind, følger større – og farligere – problemer med. “Jacks” er en højspændt, mørk dramakomedie fra skaberne af “White Boys,” om en gruppe venner, der er villige til at risikere alt på et korthus, der kan kollapse når som helst. Otte episoder. De første to episoder vil blive udgivet på premieredagen, efterfulgt af én ugentlig episode.

Polish Prayers – premiere 15. september (dokumentar)

22-årige Antek vokser op i en dybt religiøs og højreorienteret familie i det moderne Polen. Katolicisme, nationalisme og især cølibat definerer hans verden. Filminstruktør Hanka Nobis følger ham og hans venner fra Broderskabet, en lille gruppe ligesindede unge mænd, i over fire år. Antek leder dem i overlevelseslejre og ved anti-pride demonstrationer. Samtidig er han nysgerrig på verden og især kvinderne i den.

A Happy Man – premiere 22. september (dokumentar)

Denne dokumentarfilm præsenterer en intim historie om en transkønnet mand og hans familie, og får seerne til at reflektere over universelle eksistentielle bånd. Filmen udforsker konceptet om et meningsfuldt liv. Hvad betyder det at leve et lykkeligt liv – og hvad er vi villige til at risikere for at opnå det?

East New York – premiere 26. september

Viceinspektør Regina Haywood er den nyligt forfremmede chef for det 74. politidistrikt i East New York – et arbejderklassekvarter på kanten af Brooklyn i oprør og under snigende gentrificering. Med sine familiebånd til området er Haywood fast besluttet på at anvende kreative metoder for at beskytte sit elskede samfund med hjælp fra sine betjente og efterforskere. Men først har hun den massive opgave at få dem med om bord, da nogle er skeptiske over hendes forfremmelse, og andre modsætter sig de ændringer, hun desperat forsøger at lave. Regina har en vision: Hun og gruppen fra det 74. politidistrikt skal ikke kun tjene deres samfund – de skal også blive en del af det. 21 episoder – alle episoder tilgængelige på premieredagen.

Starstruck, sæson 3 – premiere 28. september

To år efter bruddet navigerer Jessie gennem voksenlivets pres og står over for konsekvenserne af sine egne valg. Mens hendes venner går videre til næste fase i deres liv, står Jessie tilbage og spørger sig selv, hvad hun egentlig leder efter. Seks episoder – alle episoder tilgængelige på premieredagen.

Udvalg af features og dokumentarer på HBO Max i september:

The Polar Express 2/9
The Dresser 8/9
Donyale Luna: Supermodel 14/9
Promised Land 15/9
Gordon, Gino and Fred’s Roadtrip 20/9
A Nightmare on Elm Street 22/9
Friday The 13th 22/9
The Exorcist 22/9
Jason Bourne 29/9
Prospect 29/9

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max