Kommer på HBO Max i marts

Her er de nye serier, dokumentarer og film, der kommer på HBO Max i marts.

FBoy Island Spanien – Premiere 3. marts

Vi følger tre kvinder, der flytter til en tropisk ø, hvor de får selskab af 24 mænd – 12 selvudråbte “Nice Guys”, der leder efter kærlighed, og 12 selvudråbte “FBoys,” der er der for at konkurrere om iskolde kontanter. Kvinderne navigerer i datingpuljen med håbet om at finde den ægte kærlighed. Som serien skrider frem, afsløres alt. Hvem, der er en “Nice Guy”, hvem er en “FBoy”, og hvem kvinderne i sidste ende vælger. FBoy Island er et socialt eksperiment, der stiller det ældgamle spørgsmål: kan “FBoys” virkelig forbedre sig, eller vinder de altid over “Nice Guys”? Vært er Valeria Ros.

10 episoder. Alle episoder udkommer på premieredagen.

Kongen med de to ansigter – Premiere 3. marts

Historien om manden bag monarken. Denne dokumentarserie i fem dele er skabt af journalisten Åsa Linderborg og fortæller historien om kong Carl XVI Gustaf af Sverige, der fejrer 50 år på tronen i 2023.

5 episoder. Alle episoder udkommer på premieredagen.

House of Hammer – Premiere 3. marts

En chokerende Hollywood-skandale ødelægger Hammer-familiens perfekte facade. Den amerikanske skuespiller Armie Hammer var involveret i en medieskandale i 2021, og han stod over for anklager fra flere af sine tidligere partnere. Alle de mørke familiehemmeligheder kommer frem i denne dokumentar-miniserie – lige fra anklager om voldtægt mod Hammer til hans oldefars bedrag gennem mange år. Instrueret af Elli Hakami og Julian P. Hobbs.

3 episoder. Alle episoder udkommer på premieredagen.

Outlander, sæson 6 – Premiere 7. marts

Den sjette sæson af dramaet begynder, hvor femte sæson slap. Claire (Caitríona Balfe) undgik et voldeligt møde med Lionel Brown (Ned Dennehy) og vender tilbage til Fraser’s Ridge med Jamie (Sam Heughan), hvor parret nu skal deltage i den forestående uafhængighedskrig og finde ud af, hvad der er bedst for deres familie. Sæson 6 er baseret på Diana Gabaldons sjette bog i Outlander-serien, A Breath of Snow and Ashes.

8 episoder. Alle episoder udkommer på premieredagen.

Perry Mason, sæson 2 – Premiere 7. marts

Efter Dodson-sagen er afsluttet, bliver en slægtning til en magtfuld oliefamilie brutalt myrdet. Da anklageren sætter sig for at udpege de mest åbenlyst mistænkte gerningsmænd, befinder Perry, Della og Paul sig i centrum af en sag, der afslører vidtrækkende konspirationer, og trioen står over for spørgsmålet om, hvad det egentlig vil sige at være skyldig. Baseret på karaktererne skabt af Erle Stanley Gardner.

8 episoder. En episode ugentligt.

Rain Dogs – Premiere 7. marts

Komedieserien RAIN DOGS er en ukonventionel kærlighedshistorie mellem en singlemor fra arbejderklassen, hendes 10-årige datter og en privilegeret, homoseksuel mand. Den mørke komedie har Daisy May Cooper, Jack Farthing, Ronke Adekoluejo, Adrian Edmondson og Fleur Tashjian I hovedrollerne, som en dysfunktionel familie i udkanten af samfundet, der forsøger at holde balancen i en skæv verden. Rain Dogs er en HBO og BBC One co-produktion, skrevet og skabt af Cash Carraway, der også fungerer som executive producer.

8 episoder. En episode ugentligt.

Superman & Lois, sæson 3 – Premiere 16. marts

Sæson 3 af Superman & Lois begynder få uger efter Supermans nederlag mod Ally Allston. Clark (Tyler Hoechlin) og Lois (Elizabeth Tulloch) arbejder nu sammen på Smallville Gazette og nyder livet i den lille by. Men parrets balance mellem arbejde og privatliv bliver sat på prøve, da en undercover-opgave afslører en dødbringende fjende, der ændrer Kent-familien for altid. Superman vil flytte himmel og jord for sin familie, men med en så nådesløs skurk er selv det måske ikke nok. Serien er baseret på DC Comics-karaktererne skabt af Jerry Siegel og Joe Shuster.

15 episoder. En episode ugentligt.

Succession, sæson 4 – Premiere 27. marts

Jesse Armstrongs Emmy-vindende HBO Original-dramaserie vender tilbage på HBO Max. Familiefejder og magtkampe er i centrum i genforeningen af patriarken Logan Roy (Brian Cox) og hans fire voksne børn Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) og Connor (Alan Ruck). I fjerde sæson nærmer salget af mediegiganten Waystar Royco til tech-iværksætteren Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) sig. Salget fremkalder angst og familiesplid hos The Roys, mens de forestiller sig, hvordan livet vil se ud, når handlen går igennem. Magtkampe blusser op, efterhånden som de indser, at deres politiske gennemslagskraft vil blive alvorligt indskrænket. Andre roller omfatter Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, Hiam Abbass, Arian Moayed og Stephen Root.

10 episoder. En episode ugentligt.

FILM OG KOMEDIE-SPECIALS:

Marlon Wayans: God Loves Me (Max Original Comedy Special), 2. marts
House Party, 3. marts
Shiva Baby, 3. marts
One Flew Over The Cuckoo’s Nest, 17. marts
The Prestige, 24. marts

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max