Kommer på HBO Max i april

Her er de nye serier, dokumentarer og film, der kommer på HBO Max i april.

Warner Bros. fejrer 100 år

Warner Bros. blev grundlagt af brødrene Albert, Sam, Harry og Jack Warner den 4. april 1923, og er hjemsted for nogle af de mest ikoniske film i verden. I april tager vi hul på studiets 100-års jubilæum, som fejres i hele 2023. I løbet af året får danske fans mulighed for at se eller gense elskede film på det store biograflærred; fra Casablanca og Troldmanden fra Oz til nyere klassikere som A Star is Born og Harry Potter-filmene. I foråret udkommer en dokumentar i fire dele på HBO Max, som ser tilbage på Warner Bros.’ 100 år lange historie.

FBoy Island Danmark – premiere 2. april

Tre kvinder tager til en eksotisk ø for at finde kærligheden blandt 16 fyre. Den ene halvdel er selvklærede Fboys, som ikke leder efter kærligheden, men kun pengene. Den anden halvdel er Nice Guys, som ligesom pigerne, håber på et seriøst forhold. Pigerne skal på forskellige dates med fyrene, hvor de udover at lede efter kærligheden, også er nødt til at vurdere og afsløre hvilke fyre, der er hvad. En svær mission, for i sidste ende er der også 250.000 kr. på spil. Penge, som pigerne skal dele med den fyr, de vælger – men hvis de ender med at vælge en Fboy, kan han tage alle pengene selv.

To episoder på premieredagen – herefter én episode ugentligt.

Royal Crackers (Adult Swim) – premiere 3. april

Royal Crackers var engang kongen af snacks, men imperiet er ved at smuldre. Da familiens patriark og tyranniske virksomhedsgrundlægger Theodore Hornsby ender i “super koma”, vil resten af Hornsbyerne bruge deres manglende talent og forretningssans og forsøge at gøre Royal Crackers til den succes, det engang var. Komedie fra Adult Swim følger familien Hornsby, mens de kæmper om kontrollen over deres engang så succesfulde kiksefirma. 10 episoder.

Tre episoder udkommer på premieredagen efterfulgt af en episode ugentligt.

The Walking Deadsæson 11C – premiere den 3. april

I den sidste sæson af The Walking Dead møder gruppen Commonwealth, et stort netværk af lokalsamfundet, der har avanceret udstyr og over halvtreds tusinde overlevende, der bor i forskellige bosættelser. Men den mystiske fraktion, Reapers, er stadig en bande, man skal regne med. Serien er udviklet til tv af Frank Darabont og er baseret på tegneserien af Robert Kirkman, Tony Moore og Charlie Adlard.

11 episoder. Alle episoder udkommer på premieredagen.

2 Days (2 Døgn), sæson 2 – premiere 11. april

Den indadvendte Otto flytter ind hos sin fætter. Efter en aften i byen ender de i kløerne på en kriminel, der sender dem hovedkulds ind i en dyster forbryderisk underverden. Her kæmper drengene for deres liv, venskab og moral. Sebastian Bull, Oscar Dyekjær Giese og Kasper Løfvall Stensbirk medvirker i denne danske actionserie. Fire episoder.

Alle episoder udkommer på premieredagen.

#BringBackAlice – premiere 14. april

En populær influencer, Alicja Stec (Helena Englert) er forsvundet, og Tri-City-samfundet er chokeret. Efter et års eftersøgning bliver en teenager fundet under mystiske omstændigheder, men pigen husker næsten ingenting. Hun forsøger at rekonstruere fortiden med stumper af information, foruroligende flashbacks og fragmenter af sine erindringer – men det er ikke alle, der tror, at hun virkelig har mistet sin hukommelsen… Det polske thrillermysterie har Helena Englert i hovedrollen og er skabt af Caleb Ranson, baseret på en historie af Marcin Kubawski og Milosz Sakowski. Seks episoder.

To episoder udkommer på premieredagen efterfulgt af én episode ugentligt.

A Black Lady Sketch Show, sæson 4 – premiere 15. april

Den HBO Original Emmy-vindende serie vender tilbage med sin fjerde sæson. Sketch-komedieserien byder på et ensemble af sorte kvinder, der lever relaterbare og sjove oplevelser i en magisk virkelighed, der undergraver de traditionelle forventninger. Tilbageførende kernemedlemmer omfatter Robin Thede, Gabrielle Dennis og Skye Townsend. Sæson fire byder også på tre nye stjerner i front: DaMya Gurley, Tamara Jade og Angel Laketa Moore samt mere end 20 kendte gæstestjerner. A Black Lady Sketch Show har modtaget 13 Primetime Emmy-nomineringer og tre Emmy-priser.

Seks episoder. Én episode ugentligt.

100 Foot Wave, sæson 2 – premiere 17. april

Den Emmy-vindende dokumentarserie 100 Foot Wave vender tilbage til Nazaré, Portugal, med en vild og adrenalinfyldt anden sæson. I denne sæson følger legenden Garrett McNamara, hans verdensklasse surfing-kammerater og nogle overraskende nytilkomne, mens de fortsætter med at skubbe grænserne for deres sport, deres sind og ikke mindst deres egen krop. Instrueret af Chris Smith.

Seks episoder. Èn episode ugentligt.

Barry, sæson 4 – premiere 17. april

Den Emmy-vindende, mørke komedieserie, Barry, med instruktør og hovedrolleindehaver Bill Hader, vender tilbage med sin fjerde og sidste sæson. I sæson fire får Barrys (Bill Hader) anholdelse chokerende konsekvenser, og Cousineau (Henry Winkler) bliver hyldet som en helt. Nyd dette eksplosive og morsomme sidste kapitel af Barry.

Otte episoder. To episoder udkommer på premieredagen efterfulgt af én episode ugentligt.

Para – We Are King, sæson 2 – premiere 17. april

Nogle gange er katastrofen kun én beslutning væk. Para – We are King følger fire unge kvinder i Berlin-bydelen Wedding, der søger efter lykke i en verden, hvor lys og mørke ligger meget tæt på hinanden. Den tyske dramaserie er skabt af Hanno Hackfort, Bob Konrad og Richard Kropf, og har Jeanne Goursaud, Soma Pysall, Roxana Samadi og Jobel Mokonzi i hovedrollerne.

Seks episoder. Til episoder ugentligt.

Dave, sæson 3 – premiere 19. april

En neurotisk forstadsknægt i midten af 20’erne er overbevist om, at han er bestemt til at blive en af de største rappere nogensinde. Nu skal han bare bevise det over for alle andre. I sæson tre headliner Dave sin første turné nogensinde, og leder undervejs efter kærligheden. Men da han og gruppen krydser Amerika, opdager de på egen hånd, hvor mangfoldigt det kulturelle landskab i USA virkelig er – og hvor meget berømmelse lægger pres på kærlighed og venskab. Komedien er baseret på rapperen og komikeren Dave Burds eget liv. Serien er produceret af FX Productions.
10 episoder.

Tre episoder udkommer på premieredagen efterfulgt af én episode om ugen.

Somebody, Somewhere, sæson 2 – premiere 24. april

Den anmelderroste HBO Original-komedieserie, Somebody, Somewhere, med komikeren og sangeren Bridget Everett, som både har hovedrollen og producerer, vender tilbage på HBO Max med sin anden sæson. Serien følger Sam (spillet af Everett), en ægte Kansas-borger på overfladen, som prøver at passe ind i hjembyen. Sang, der kæmper med tab og ønsket om at blive accepteret, viser sig som Sams kærkomne frelser og hjælper hende med at opdage sig selv. Sæson to minder os om, at familier kan være svære – selv de sjove af slagsen.

Syv episoder. Én episode ugentligt.

Love & Death – premiere 27. april.

Dramaserien er skrevet af David E. Kelley og instrueret af Lesli Linka Glatter, og fortæller den sande historie om Candy og Pat Montgomery og Betty og Allan Gore. De to kirkeglade ægtepar fra Texas nyder det lykkelige landsbyliv, indtil en hemmelig affære får en af dem til at samle en økse op… Seriens rollebesætning omfatter Elizabeth Olsen, Jesse Plemons, Lily Rabe, Patrick Fugit, Krysten Ritter, Tom Pelphrey, Keir Gilchrist og Elizabeth Marvel.

The Dog House, sæson 4 – premiere 27. april

The Dog House er “the dog dating show”, hvor mennesker og hunde bliver matchet og – forhåbentlig – forelsket. Den BAFTA Award-nominerede dokumentar foregår i Wood Green Animal Charity i Godmanchester, Storbritannien. Vi følger medarbejdernes arbejde, som matcher hjemløse hunde med potentielle nye ejere.
10 episoder.

Alle episoder udkommer på premieredagen.

Headless Chickens (Pollos sin cabeza) – premiere 28. april

Den spanske Max Original fodboldkomedie, skabt af Alex de la Iglesia (30 Coins) og Carolina Bang (The Last Circus), følger fodboldagenten Alberto Martín Ruiz, også kendt som ‘Beto’, da han forlader det behagelige liv som medarbejder på et stort fodboldbureau for at starte sin egen forretning. Mens han navigerer mellem sin daglige, deliriske kamp med fodboldspillere og sit stressede familieliv, er hans eneste trøst kæresten, Sonia. Men lige da tingene begynder at fungere, rammer katastrofen – hans største klient smutter, og hans kæreste dumper ham.

Syv episoder. Alle episoder udkommer på premieredagen.

FILM OG DOKUMENTARER I APRIL:

 • Ben 10 vs. The Universe: The Movie, 1. april
 • Ocean’s 8, 7. april
 • Ocean’s Eleven, 7. april
 • Ocean’s Thirteen, 7. april
 • Ocean’s Twelve, 7. april
 • Superman (1978), 7. april
 • Mummies, 8. april
 • Jason Isbell: Running with Our Eyes Closed (dokumentar), 8. april
 • Citizen Kane, 14. april
 • The Show, 21. april
 • 1341 Frames of Love and War (dokumentar), 26. april
 • The Last 10 Years, 28. april
 • Deliverance, 28. april
 • Mortal Kombat Legends: Snow Blind, 28. april
 • Vengeance Is Mine, 28. april

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max