KOMMER PÅ HBO MAX I 2023 – OG HIGHLIGHTS FRA ’22

2022 har været et år med fantastisk indhold på HBO Max.

Et par udvalgte nedslag: Vi blev introduceret til helt nye HBO-titler som We Own This City, The Gilded Age og Somebody, Somewhere. Nye Max Originals i år omfattede Julia, Tokyo Vice og miniserien The Staircase, samt True Story Finland – den første finske Max Original nogensinde.

Tredje sæson af hitserien Succession levede op til de naturligt høje forventninger fra seere og presse, mens anden sæson af The White Lotus imponerede kritikerne lige så meget som den forrige.

Alligevel var et af årets største seriehøjdepunkter uden tvivl premieren på House of the Dragon. Den nye serie, baseret på George R.R. Martins “Fire & Blood”, blev en øjeblikkelig succes, og slog i august alle seerrekorder på HBO Max i Europa.

Top 5 – mest sete serier på HBO Max i 2022:
1. House of the Dragon
2. Euphoria
3. And Just Like That…
4. Game of Thrones
5. The Handmaid’s Tale

I år opnåede HBO Max-titler da også i alt 165 Emmy Award-nomineringer, hvilket samlet set er 20. gang i historien, at HBO har modtaget flest Primetime Emmy-nomineringer på et enkelt år.

Fra Warner Bros. fik vi blockbuster-film som Elvis, Black Adam, Don’t Worry Darling, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore og ikke mindst The Batman, som er dette års mest sete film på HBO Max i Danmark.

Nu ser vi frem til et spændende, nyt år med mere fantastisk indhold på HBO Max. Blandt højdepunkterne er den helt nye HBO Original-serie The Last of Us, baseret på det anmelderroste spil, som får premiere den 16. januar.

Tag et smugkig på, hvad der kommer til HBO Max i 2023 herunder.

Glædelig jul og godt nytår fra os alle på HBO Max.

The Last of Us – premiere 16. januar
HBO original-dramaserien The Last of Us, baseret på det amelderroste computerspil til Playstation, foregår 20 år efter, at den moderne civilisation er blevet ødelagt. Joel, en hærdet overlevende, har til opgave at smugle den 14-årige Ellie ud af en stærkt bevogtet karantænezone. Hvad der i første omgang ser ud til at være et let job, bliver hurtigt til en brutal og hjerteskærende rejse, hvor de er afhængige af hinanden for at overleve. Joel og Ellie spilles af Pedro Pascal og Bella Ramsey. I andre roller ser vi blandt andre Gabriel Luna (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.), Murray Bartlett (The White Lotus), Nick Offerman (Parks and Recreation) og Melanie Lynskey (Yellowjackets). De ni afsnit er skrevet og executive produceret af Craig Mazin og Neil Druckmann.

Succession, sæson 4 – har premiere til foråret
Jesse Armstrongs Emmy-vindende HBO original-dramaserie vender til foråret tilbage på HBO Max med en fjerde sæson på 10 episoder. Familiefejder og magtkampe er i centrum i genforeningen af patriarken Logan Roy (Brian Cox) og hans fire voksne børn Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) og Connor (Alan Ruck). I fjerde sæson nærmer salget af mediegiganten Waystar Royco til tech-iværksætteren Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) sig. Salget fremkalder angst og familiesplid hos The Roys, mens de forestiller sig, hvordan livet vil se ud, når handlen går igennem. Magtkampe blusser op, efterhånden som de indser, at deres politiske gennemslagskraft vil blive alvorligt indskrænket. Andre roller omfatter Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, Hiam Abbass, Arian Moayed og Stephen Root.

White House Plumbers – premiere i 2023 
Emmy-vindende David Mandel (HBO’s Veep) instruerer denne miniserie på fem episoder med Woody Harrelson og Justin Theroux i hovedrollerne. White House Plumbers handler om, hvordan Nixons egne politiske sabotører og bagmændene bag Watergate, E. Howard Hunt (Harrelson) og G. Gordon Liddy (Theroux), ved et uheld væltede den præsident, de så nidkært forsøgte at beskytte. I andre roller ser vi Lena Headey, Judy Greer, Domhnall Gleeson, Kathleen Turner, David Krumholtz og Kiernan Shipka. David Mandel har instrueret og produceret – delvist baseret på offentlige optegnelser og bogen “Integrity” af Egil “Bud” Krogh og Matthew Krogh.

Your Honor, sæson 2 – premiere 13. januar
Den Oscar-nominerede Emmy-vinder Bryan Cranston (Breaking Bad) har produceret og medvirker selv i Your Honor. I anden sæson vil nogle søge frelse for de enorme tab, de har lidt, andre vil søge hævn. Alle er forfulgt af deres fjender. I sidste ende er spørgsmålet: Hvor langt er du villig til at gå for at beskytte det, der betyder mest for dig? Your Honor er produceret af Emmy-nominerede Robert og Michelle King (The Good Wife) og Liz Glotzer (Evil). Cranston og Emmy-nominerede producer James Degus (All the Way) producerer serien for Moonshot Entertainment. Joey Hartstone (The Good Fight) er executive producer og showrunner. Your Honor er baseret på den israelske serie Kvodo skabt af Ron Ninio og Shlomo Mashiach. Sæson to vil bestå af 10 afsnit.

Perry Mason, sæson 2 – premiere 7. marts
Anden sæson af HBO original-dramaserien Perry Mason, baseret på karaktererne skabt af Erle Stanley Gardner. Efter Dodson-sagen er afsluttet, bliver en slægtning til en magtfuld oliefamilie brutalt myrdet. Da anklageren sætter sig for at udpege de mest åbenlyst mistænkte gerningsmænd, befinder Perry, Della og Paul sig i centrum af en sag, der afslører vidtrækkende konspirationer, og trioen står over for spørgsmålet om, hvad det egentlig vil sige at være skyldig. På rollelisten ser vi Matthew Rhys som Perry Mason samt Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Eric Lange, Katherine Waterston og Sean Astin. Robert Downey Jr. er executive producer for sæson 2 sammen med showrunners Michael Begler og Jack Amiel (The Knick).

Rain Dogs – premiere i 2023
Rain Dogs er en ny komedieserie i otte dele fra Sid Gentle Films Ltd (Killing Eve), skrevet af Cash Carraway og co-produceret af HBO og BBC. Rain Dogs er en vild fortælling om en mors kærlighed til sin datter, om dybt rodfæstede og lidenskabelige venskaber og om genialitet forpurret af fattigdom og fordomme. Fortalt med mørk humor og en anarkistisk attitude har Rain Dogs Daisy May Cooper (This Country, Am I Being Unreasonable, Witchfinder) i hovedrollerne som Costello Jones, Jack Farthing (Spencer, The Lost Daughter, Chloe) som Selby, Ronkẹ Adékoluẹjo ( Alex Rider, Chevalier, Doctor Who) som Gloria Duke og Fleur Tashjian i sin debutrolle som Iris Jones.

The Idol
Fra Sam Levinsons og Abel “The Weeknd” Tesfaye’s syrede og forskruede sind – og med Lily-Rose Depp i hovedrollen. The Idol kommer til HBO Max i 2023.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max