Kommer på HBO MAX første halvdel af juni

KOMMER PÅ HBO MAX I JUNI

Serier, film og nyheder på HBO Max de første to uger i juni

Forbehold for ændringer.

ON MY WAY WITH IRINA RIMES – Premiere 3. juni

En dokumentarserie om popstjernen Irina Rimes, der undersøger de påvirkninger, der gjorde sangeren og sangskriveren til en af Rumæniens mest populære kunstnere. Dokumentaren følger Rimes i to uger, hvor hun rejser gennem seks byer i sit mobile studie for at færdiggøre albummet ”Home”, inklusive et sidste stop i hendes fødeby i Moldova. On My Way With Irina Rimes er instrueret af Barna Nemethi.

7 episoder x 25 minutter (3 episoder ved premiere efterfulgt af 2 ugentlige)

WE BABY BEARS – Sæson 1 tilgængelig 3. juni

We Baby Bears er en spin-off af Cartoon Networks elskede animerede serie We Bare Bears. Den følger Grizz, Panda og Ice Bear som babyer, der leder efter et nyt hjem i en magisk teleporteringskasse. Stemmerne leveres af Connor Andrade som Baby Grizz, Amari McCoy som Baby Panda, Max Mitchell som Baby Ice Bear og Demetri Martin som Fortælleren. Kendte gæstestjerner inkluderer Willow Smith, Rhys Darby, Young M.A. og Jason Mantzoukas.

10 episoder (alle episoder tilgængelige ved premiere)

ROSWELL, NEW MEXICO – Fjerde og sidste sæson har premiere 7. juni

Roswell, New Mexico er centreret om en by, hvor rumvæsener med udenjordiske evner lever undercover blandt mennesker. I slutningen af sæson 3 så det ud til, at lykken tilsmilede Liz Ortecho (Jeanine Mason) og Max Evans (Nathan Dean). Hvad de ikke ved er, at en ny trussel truer i Careyes, Mexico. Skabt af Carina Adly MacKenzie.

13 episoder (1 episode ugentligt)

IRMA VEP  — Premiere 7. juni

Mira (Alicia Vikander) er en amerikansk filmstjerne. Desillusioneret over sin karriere og et nyligt forlist forhold ankommer hun til Frankrig for at spille rollen som “Irma Vep” i en genindspilning af den franske stumfilmsklassiker, “Les Vampires”. Skellene mellem Mira og den karakter, hun spiller, begynder langsomt at udviskes og smelte sammen i en atmosfære, der drypper af uhyggelig krimi-thriller. IRMA VEP afslører den usikre balance på grænsen mellem fiktion og virkelighed, kunstighed og autenticitet, kunst og tilværelsen. Miniserien er skabt, skrevet og instrueret af Olivier Assayas baseret på hans film fra 1996. Med Oscar®-vinderen Alicia Vikander i hovedrollen.

8 episoder x 60 minutter (1 episode om ugen)

THE JANES  –  Ny dokumentarfilm – premiere 9. juni

I foråret 1972 ransagede politiet en lejlighed i South Side, Chicago, hvor syv kvinder, der var en del af et hemmeligt netværk, blev anholdt og sigtet. Ved at bruge kodenavne og sikre huse til at beskytte sig selv og deres arbejde, havde de anklagede opbygget en underjordisk tjeneste for kvinder, der søgte sikre, illegale aborter. De kaldte sig selv “Jane”, og de trodsede både staten, der forbød aborter, den katolske kirke, der fordømte dem og Chicagos mafia, der tjente på det. Medlemmerne af Jane risikerede deres personlige og professionelle liv for at hjælpe kvinder i nød. Instrueret af Oscar-nominerede Tia Lessin (HBO’s Trouble the Water) og Emmy-nominerede Emma Pildes (HBO’s Jane Fonda in Five Acts), The Janes består af førstehåndsberetninger fra gruppens toneangivende kvinder, hvoraf mange udtaler sig for første gang.

101 minutter

ADVENTURE OF THE RING  – Tilgængelig 9. juni

Et taiwanesisk, romantisk komedie baseret på matematikeren og forfatteren Lai I-Weis roman Ring of the Day, som fortæller historierne om forskellige par, der kommer i kontakt med en forlovelsesring. Serien har Chris Wang (Time Traveler) i hovedrollen som en baseball-elskende analytiker, og Allison Lin (HBO’s The World Between Us) som hans frisindede stewardesse-kæreste. Historien begynder med et omhyggeligt planlagt frieri, der går galt, da analytikeren mister ringen i et tog. Ringen rejser derefter gennem hænderne på andre par.

8 episoder (alle episoder tilgængelige ved premiere)

DREAM RAIDER -Tilgængelig 9. juni

I HBO Max’ sci-fi-thriller fra Taiwan, tvinger en række ekstraordinære forbrydelser den hårdkogte detektiv Li Xiao til at søge hjælp hos den vanærede professor Dr. Tian-Li Cheng, der er et årti inde i sin fængselsdom, og hans fremmedgjorte datter An-Ya – en dygtig neuro-ingeniør. Ved at bruge Tian-Lis’ banebrydende drømmemaskine, som giver brugerne mulighed for at søge efter spor i det bevidste og ubevidstes drømmelandskab, begiver trioen sig ud på en kringlet og farlig rejse … med store, personlige konsekvenser.

8 episoder (alle episoder tilgængelige ved premiere)

DELPHINE: THE SECRET PRINCESS  –  Premiere 11. juni

Dokumentarserien i tre dele Delphine: The Secret Princess fortæller, hvordan kunstneren Delphine Boël, den uægte datter af kong Albert II af Belgien, kæmpede for juridisk anerkendelse og nu er kendt som prinsesse Delphine af Saxe-Cobourg. I dokumentaren fortæller Delphine for første gang sin unikke livshistorie – en historie om løgne, mørklægninger og om at ramme bunden og rejse sig igen.

3 episoder x 50 minutter (alle episoder tilgængelige ved premiere)

BENEATH THE SURFACE – Sæson 1 har premiere 15. juni

I et ø-paradis skabte fire uadskillelige venner det perfekte liv sammen. Vennernes børn er blevet som søskende, der lever ubekymret og beskyttet i et miljø baseret på tillid og venskab. Men så rammer uheldet. På en sejltur falder en af børnene overbord, og pludselig er intet, som det ser ud til. Drama-thrilleren, optaget i Tyskland og Danmark, er en produktion fra Letterbox Filmproduktion (Bad Banks) i samarbejde med ZDF. Skabt, skrevet og instrueret af Friedemann Fromm (Weissensee), med Thure Lindhardt, Lene Marie Christensen, Jan Josef Liefers, Jakob Cedergren og Katharina Schüttler i hovedrollerne.

8 episoder (alle episoder tilgængelige ved premiere)

FATHER OF THE BRIDE Premiere 16. juni

Billy (Andy Garcia) og Ingrid (Gloria Estefan) bliver overraskede, da deres ældste datter Sofia (Adria Arjona) kommer hjem til Miami og annoncerer en ny kæreste, Adan (Diego Boneta) – som nu er hendes forlovede. De har planer om et bryllup og et nyt liv sammen i Mexico, og her testes familieforholdet for alvor. Denne sprudlende historie af en moderne rom-com, baseret på en tidløs klassiker, illustrerer de overraskende og sjove måder, hjertet på forunderlig vis kan tilpasse sig i kærlighedens navn. Gary Alazraki instruerer filmen efter manuskript skrevet af Matt Lopez.

117 minutter

Film på HBO Max i juni:

 • Frankie – 2. juni.
 • Free Willy 2: The Adventure Home – 4. juni.
 • Another Mother’s Son – June 5
 • ALI – 7. juni.
 • Akeelah and the Bee – 8. juni.
 • Gensan Punch – 9. juni.
 • Free Willy 3: The Rescue – 11. juni.
 • Passengers – 12. juni.
 • Boyhood – 12. juni.
 • Being John Malkovich – 12. juni.
 • Eternal Sunshine of the Spotless Mind – 12. juni.
 • Notting Hill – 12. juni.
 • Schindler’s List – 12. juni.
 • Snow White and the Huntsman – 12. juni.

… og mange flere.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max