James Wan Afslører Første Billede til ‘Annabelle Comes Home’


James Wan har afsløret første glimt af ‘Annabelle Comes Home’ og den kreative instruktør har gennem de sidste 15 år, har stor indflydelse på gyser genren. Med ‘Saw’ skabte han en ny form for tortur-gysere, der skabte en franchisen på otte film og hvor flere er på vej. Sidenhen har James Wan koncentreret sig mere om de overnaturlige gysere, der gav fødsel til både ‘Insidious’ og ‘The Conjuring’ filmene.

Han instruerede de første to ‘Conjuring’ film, der resulterede i flere “spin-off” film som ‘Annabelle’, ‘Annabelle: Creation’ og senest ‘The Nun’, som han kun stod bag som producer. En tredje ‘Annabelle’ film er dog på vej og har for nyligt fået, den officielle titel ‘Annabelle Comes Home’. James har nu afsløret den første billede til filmen, der endnu ikke har fået en officiel trailer endnu. Det er Gary Dauberman, der skrev de første to ‘Annabelle’ film og ‘The Nun’, der har sin debut som instruktør på filmen. Med James Wan på sidelinjen.

‘Annabelle Comes Home’ tager sit udgangspunkt, kort tid efter at Ed og Lorraine Warren, for første gang møder dukken i  ‘The Conjuring’. Patrick Wilson og Vera Farmiga genoptager deres roller som Ed og Lorraine Warren, dog i en mere begrænset udgave. Filmen kommer i stedet til at fokuserer på datteren Judy (Mckenna Grace), der må kæmpe for sit liv, da dukken genopliver onde ånder i familiens hus.

‘Annabelle Comes Home’ har premiere d. 27. juni, 2019

Kilde: Screenrant

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.