House of the Dragon slår seerrekord

House of the Dragon er den mest sete premiere i Danmark nogensinde på HBO og HBO Max

Da House of the Dragon mandag debuterede på HBO Max i Danmark var det med det største publikum nogensinde for en ny serie- eller filmlancering på en HBO-streamingtjeneste.

En repræsentant for HBO Max udtaler:

“House of the Dragon er den største lancering i historien for HBO og HBO Max i Norden – og slår alle tidligere rekorder for en ny titel. Seertimerne for det første afsnit oversteg alle forventninger.”

Det første afsnit af House of the Dragon gik live på HBO Max i 21 europæiske lande kl. 03.00 mandag morgen. HBO Max oplevede en hidtil uset efterspørgsel, der begyndte i de tidlige morgentimer og toppede mandag aften.

Søndag aften trak premieren på House of the Dragon 10 millioner seere i USA på tværs af lineære og HBO Max-platforme, og blev dermed den største publikumssucces for en ny HBO Original-serie i HBO’s historie.

De i alt 10 episoder, der er baseret på George R.R. Martins Fire & Blood og foregår 200 år før begivenhederne i Game of Thrones, og fortæller historien om House Targaryen, får premiere i løbet af de kommende ni mandage. Dramaserien har Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel og Rhys Ifans i hovedrollerne.

George R.R. Martin er Co-Creator/Executive Producer, Ryan Condal er Co-Creator/Co-Showrunner/Executive Producer/Writer og Miguel Sapochnik er Co-Showrunner/Executive Producer/instruktør. Executive Producers er Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardis og Ron Schmidt.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO max