Filmen om Radiserne

radiserne1

Der skal bestemt ikke herske tvivl om at dette er en film for børn og barnlige sjæle, mange kan huske Nuser der flyver på sit hundehus og jagter den røde baron – hvem mon vinder slaget?! Søren Brun er jo den evige pessimist, men mon ikke han kommer ud på et lille eventyr der fortryller de små børns verden. Det er bestemt en film der har sin plads på min film hylde.

b1

Noah Schnapp er stemmen bag den engelske version af Søren Brun altså Charlie Brown og vi kender ham også fra ‘Bridge of Spies’ hvor han spiller Roger Donovan. Kristin Chenoweth er stemmen bag Fifi, men vi kender hende også fra blandt andet ‘Maleficent’og ‘Decendants’ hvor hun spiller ‘Maleficent’. Hun er også kendt fra ‘Glee’ (April Rhodes). Steve Martino er kendt for blandt andet ‘Ice Age: Continental Drift’ (Ice Age 4: på gyngende grund) og ‘Horton Hears a Who’ (Horton og støvfolket Hvem). Han har lavet mange guldklumper og jeg tror bestemt ikke dette er den sidste.

hgfjhg

‘Filmen om Radiserne’ er en opdateret version af den gamle tegneserie stribe kendt fra aviserne. Filmen er skrevet og instrueret af Craig og Bryan Schulz, som er barn og barnebarn af tegneseriens skaber  Charles M. Schulz. Sammen med Bluesky studios, der stod bag de populære ‘Ice Age’ film, har de bragt Søren Brun og Nuser ind i den moderne animations verden og skabt en sjov og underholdende film for hele familien. Om ‘Radiserne så bare er en ny poleret levn fra fortiden, bragt tilbage igen for at sælge billetter må være op til den enkelte. Filmen appellere mest til de små børn og det er nok også dens styrke, og den fanger selve tegneseriens essens på en rørende måde.

Film:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Billed:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5,0 / 6)

IMDb-2016

Fox-Paramount-PrNordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.