Fear the Walking Dead – Sæson 2

fw2

Da familiens tidligere “sikre zone” er faldet og der ikke er sikkerhed at finde omkring dem, virker muligheden for at flygte fra land som et fornuftigt bud. Men der går ikke længe, inden familien finder ud af, at det kan være ligeså usikker til vands, som til lands.

3

I anden sæson af “Fear the Walking Dead” følger vi familiens kamp for overlevelse i en verden der smuldrer. De flygter på Strands luksus yacht, i håb om at finde et sted, infektionen endnu ikke er nået. I løbet af første sæson er gruppens antal vokset, og den vokser yderligere i løbet af anden sæson.

Sikkerhed væk fra land

Selvom ingen ved hvor der er sikkert at flygte til, er dette bud bedre end at blive på land. Strands bliver mere og mere mystisk har en enkelt person på båden en specifik destination, som ikke bliver forklaret medpassagererne. Som de kommer længere ud på vandet og længere syd på, støder de på nye farer. Der er ikke kun farligt på land!

2

Mens gruppen nærmer sig Mexico møder de både levende, og udøde – begge grupper viser sig at udgøre store farer. Vi får et indblik i, hvordan andre har overlevet indtil nu, og hvilke strategier de har for at sikre deres fremtidige overlevelse. Det viser sig at gruppens medmennesker, I mange tilfælde, viser sig at være en langt større trussel, end de vandrende døde. Nogle gange er menneskeligheden måske farligere end den dødlige virus.

1
En værdig anden sæson

Sæson 2 af “Fear the Walking Dead” tilbyder os en indsigt i vores hovedpersoners baggrund, som bliver præsenteret i form af flashbacks. Vi kommer derfor tættere på de enkelte personligheder, og det bliver lettere og lettere at forstå deres handlinger – også selvom de ikke er etisk forsvarlige. Generelt, er “Fear the Walking Dead sæson 2” en værdig efterfølger til første sæson – til tider synes jeg faktisk den overgår sæson 1.

Serie:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Billed:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5,0 / 6)

IMDbv2

Foxparamount16

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.