Fantastic Four

FF

‘Fantastic Four’ er tilbage i et helt nyt reboot, hvor hele holdet er skiftet ud. ‘Fantastic Four’ omhandler de fire unge venner Reed Richard, Sue og Johnny Storm og Ben Grimm, som bliver transporteret ind i en ukendt dimension ved et uheld. Det resultere i at de ændre fysisk form og for superhelte evner. De bliver nu nød til at accepterer deres nye superhelte kræfter og redde jorden fra en tidligere ven, der nu er blevet fjende.

gdgdgd
Knap så Fantastic

‘Fantastic Four’ er instrueret af den relative ukendte instruktør Josh Trank, og det har resulteret i en superhelte film, der ikke har så meget at byde på. Det er en skam at filmen ikke er blevet lavet bedre. Bevares de flotte special effekter ser da knaldhamrende flotte ud, og er virkelig gennemførte, men det var vel også hvad man kunne forvente af en Marvel film. Desværre kan man ikke sige det samme om skuespillet, det nye hold virker ikke ligeså godt sammensat som i de ”gamle” film, hvor man lærte personerne bag ‘Fantastic Four’ bedre at kende. I den nye film virker karakterene bare ligegyldige og man kommer aldrig rigtig ind under huden på dem, og det er en skam.

Marvel har virkelig skabt nogle fede og gennemførte superhelte film i løbet af de sidste mange år, og de bliver bare ved med at levere succes efter succes. Det gælder bare desværre ikke ‘Fantastic Four’ og jeg kan godt forstå hvis de ikke ligefrem jubler af glæde over denne middelmåde film.

fdsfsd
Føles ikke som en rigtig Marvel film

Filmen når desværre aldrig rigtig at blive interessant, historien virker tynd og træg, skuespillerne gør ikke ret meget for at karakterene, bare skal blive det mindste interessante. Hele filmens mening føltes ligegyldig og håbløs, selv ikke engang hen mod slutningen virker det ikke som en rigtig Marvel film, men mere som et halvfærdigt resultat. Tror instruktør Josh Trank har haft store ambitioner for at genskabe ‘Fantastic Four’ i en ny forbedret 2015 version, desværre har han ikke været i stand til at skabe en film der var på højde med forgængerne. Selv om disse film heller ikke var mesterværker, så havde de en bedre plot, skuespillere og ikke mindst humor og action.

‘Fantastic Four’ er en glimrende popcorn film, men så heller ikke meget mere end det. Hvis du ønsker action, så er du bedre tjent med at se de gamle film om superhelte gruppen. Filmen er uden tvivl en af årets største skuffelser. Man kan kun håbe det bliver bedre hvis der kommer en efterfølger.

Film:2 out of 6 stars (2,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Effekter:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Ekstra:2 out of 6 stars (2,0 / 6)

Anmeldt af Mark Hougaard.

Fox-Paramount-PrNordic

IMDb-logo

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.