Fantastic Beasts 3 er Under Produktion


Hvis du havde glemt der var en tredje ‘Fantastic Beasts’ film på veje, så er du nok ikke den eneste. Den sidste film i den ‘Harry Potter’ inspirerede univers ‘Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser’, blev mødt med enlunken modtagelse af fans og anmeldere. Filmen klarede sig heller ikke så godt, når man ser på indtjeningen på $650 millioner på verdensplan, ud af et budget på $200 millioner.

Warner Bros. har dog givet grønt lys til en tredje ‘Fantastic Beasts’ film og hvornår vi kan forvente filmen klar. Optagelserne begynder i foråret 2020, mens den ventes af få premiere i november 2021. Warner Bros. har også bekræftet at Jessica Williams karakteren Lally, ville få en større rolle i filmen. Hun havde kun en mindre rolle som professor på Ilvermorny School of Witchcraft and Wizardry, i ‘Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser’.

Det er endnu engang David Yates der står for instruktionen og Eddie Redmayne, Jude Law, Johnny Depp, Ezra Miller og Katherine Waterston, vender alle tilbage til flere eventyr.

Kilde: Joblo