Få din helt egen drage med augmented reality-appen “House of the Dragon: DracARys”

Få din helt egen drage med den nyskabende app “House of the Dragon: DracARys”

Op til premieren på den nye HBO Original-serie ”House of the Dragon” den 22. august, lancerer HBO Max nu “House of the Dragon: DracARys” – den officielle augmented reality-app til serien.

Med appen vil fans over hele verden være i stand til at udklække og opdrage deres egne, virtuelle drager. Hver drage vil være unik, og efterhånden som den vokser, vil den udvikle sig og afsløre hemmelige dragekundskaber baseret på fortællingen fra forfatter George R.R. Martins verden.

Med appen kan brugere også lære valyriske ord fra serien, så man kan styre sin drage gennem et personligt stemmegenkendelsessystem. Når dragerne når voksenalderen, får de evnen til at strejfe rundt i verden og interagere med andre brugere og drager i andre lande.

“Med den absolut nyeste augmented reality-teknologi har vi med “House of the Dragon: DracARys” appen skabt det mest personlige, responsive og virtuelle væsen, der nogensinde har levet på din telefon, siger Victor Pineiro, direktør, Digital Innovation, HBO Max.

Appen kan nu downloades i Apple og Google Play app-butikker i 19 lande, herunder Danmark, Finland, Norge og Sverige.

“House of the Dragon: DracARys” er skabt af det kreative teknologistudie The Mill i samarbejde med HBO Max og udviklet ved hjælp af Unity game engine og Niantics Lightship teknologi med lyddesign af det Londonbaserede studie, Factory.

“House of the Dragon: DracARys” blev lanceret den 20. juli til San Diego Comic-Con i USA.

 House of the Dragon har premiere på HBO Max 22. august.

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max