Dirty Dancing: Jennifer Grey står bag efterfølger


‘Dirty Dancing’ er nok en af 80’ernes største dansefilm og det er med god grund. Patrick Swayze og Jennifer Grey spillede hovedrollerne dengang og gjorde filmen til en elsket klassiker. Ligesom så mange andre film, gør ‘Dirty Dancing’ nu et comeback, i hvad der eftersigende er den direkte efterfølger til originalen. Det er Jennifer Grey der selv skal både producere og medvirke i filmen.

Der vides endnu ikke meget omkring filmens handling, bortset fra at det kunne blive en efterfølger, der kun genintroducere nogle af de originale karaktere fra originalen. Det er desuden bekræftet at Jonathan Levine (Warm Bodies, 50/50, Long Shot) skal stå for instruktionen.

Selvom Jennifer Grey vender tilbage, så mangler der stadigvæk en til at udfylde pladsen efter Patrick Swayze – Der desværre døde tilbage i 2009. Vi krydser hvert fald fingre for, at filmen ikke bliver ligesom 2004 ‘Dirty Dancing: Havana Nights’ – Der ikke ligefrem var værd, at skrive hjem om. Med Jennifer Grey ombord, så er der hvert fald håb forude.

Kilde: Empire