Deadpool

gdfg
Han er fræk, han er vild, han er Deadpool

Wade Wilson (Ryan Reynolds) er en tidligere soldat, men er nu blevet en lejesoldat for folk der har brug for ham, indtil han finder kærligheden og trækker sig tilbage. Uheldigvis for ham for han konstateret kræft der ikke kan kureres, indtil der en hemmelig organisation der kontakter ham. De vil gerne bruge ham i et eksperiment som giver ham helbredende kræfter, desværre går der noget galt han har nu helbredende kræfter, men hele hans ydre blev ødelagt og skræmmende at se på. Nu må han tage sin dragt på og blive til alter egoet Deadpool og jagte manden der stod bag eksperimentet så han kan få sit gode udseende igen.

hfghf
Fræk og forfriskende

Der er ingen tvivl om at Marvel har hersket i biograferne de sidste mange år med diverse superhelte film lige fra Iron Man, Avengers, X-men og mange flere, nu er de så tilbage med en ny en af slagsen nemlig Deadpool. Men denne er ikke som de andre superhelte film, dette er en fræk og forfriskende helte film der tager og gør grin med mange af de film der er blevet lavet, men kun inden for x-men universet, da vi allerede i 2009 mødte Deadpool i filmen X-men: Origins: Wolverine. Men det var kun et hurtigt besøg fra hans side og der blev slet ikke fortalt nok om hans historie, faktisk var det også Ryan Reynolds der spillede ham der og han har bare ventet på at spille ham igen og vise den film Deadpool fortjente. Allerede inden filmen er starter og hvor der køre stillbilleder henover skærmen og præsentere filmen opdager man allerede hvor meget filmen tager pis på sig selv og alle andre, for her bliver Ryan Reynolds præsenteret som Gud’s perfekte Idiot, derudover er der en lækker tøs, en Britisk skurk, en sur teenager og sådan fortsætter det.

Deadpool er instrueret af Tim Miller og man må sige han har formået at lave en kæmpe succes film ud af næsten ingen penge i forhold til de andre X-Men film har haft af budget, budgettet lød på 58 millioner dollars og blev tjent ind igen 2 dage efter den fik premiere. Vi høre også flere gange i filmen at budgettet var småt da Deadpool gør os opmærksomme på at det er da sjovt, det er de samme to X-Men han hele tiden støder ind i, det kunne måske være fordi deres budget ikke var så stort. Deadpool er den ottenede film i X-Men serien og formår at kunne få en kæmpe franchise uden om de andre film, 2’eren er allerede blevet bekræftet at den bliver lavet og bliver lige så voldigt og fræk. Faktisk tog det kun 48 dage at lave denne film, så man må sige de har knoklet igennem for at få den i kassen, faktisk er det den første R-Rated film i USA der 100 millioner dollars på den første uge og derved slog den en 12 årig rekord, da The Matrix: Reloaded kom på første pladsen.

hjgfjhfg
Provokerende og flabet

Deadpool er en provokerende og flabet film, med en charmerende Ryan Reynolds der rammer hovedet lige på sømmet, han er Deadpool og Deadpool er ham, Ryan Reynolds siger dette er hans bedste rolle han nogensinde har haft og han vil med glæde gerne trække i dragten igen. Han elsker denne film da han fik lov til at improvisere i flere af scenerne so så også blev brugt, han beviser også overfor sig selv og sine mange fans at han kan noget mere end de fleste komedier han har været med i, det er, er så lækkert ved denne fim er at den har så meget selvironi overfor sig selv med også over for Ryan Reynolds. Filmen formår også at bryde den fjerde væg og snakker direkte til publikum og faktisk gør han det to gange i samme scene og som han selv pointere 4×4 så må det jo være den 16 væg han bryder, det er aldrig sket før i en film. Der er i hvert fald tre ting der kendetegner en Marvel film frem for andre.

hfgh
Nummer 1

De skal nok finde ud af hvordan de skal referer til andre film de har lavet, her er der flere scener der bliver snakket om, men der er også en scene hvor Deadpool går med en maske af Hugh Jackman som Wolverine, nu hvor de spillede sammen i 2009.

Nummer 2

Har man først sagt Marvel film, så har man også sagt Stan Lee, han skal nok være der et hurtigt visit i løbet af filmen også er han væk igen.

Nummer 3

Slut scenen efter alle rulleteksterne er også blevet sådan en ting man bare ved der kommer, og man sidder i spænding for som regel er det en lille teaser til den næste film der kommer, men også her tager den pis på det hele. Denne film må du simpelthen ikke gå glip af det er en af de sjoveste, frækkeste og mest action præget film du kommer til at se i år og selvom du ikke er til helte film så vil du elske denne. Den perfekte mande-film som kvinder også sagtens kan se og blive underholdt af (hvis de ikke er sarte og godt kan tåle lidt blod). Denne fim fortjener 4 stjerner også er det bare og sidde venter på efterfølgeren bliver færdig.

Film:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Billed:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Ekstra:4 out of 6 stars (4,0 / 6)

IMDb-2016

Fox-Paramount-PrNordic

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.