Anden sæson af 30 Coins har premiere 23. oktober

De fleste af indbyggerne i Pedraza har mistet forstanden og er blevet indlagt på et psykiatrisk hospital. Elena ligger i koma i Madrid, mens Paco, plaget af dårlig samvittighed, forsøger at tage sig af hende. Alt imens rædsler vokser omkring dem, står vores helte pludselig over for en ny fjende. En person så pervers, at selv Djævelen frygter ham. Men hvad med Fader Vergara? Er han død ligesom med sin ærkefjende, Kardinal Santoro? Og hvor gemmer de torturerede sjæle sig?

Medvirkende i sæson 2 er blandt andre: Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo og Manuel Tallafé.

Anden sæson af 30 Coins er optaget i Spanien, Italien, USA, Frankrig og Storbritannien.

30 Coins er instrueret af Álex de la Iglesia efter manuskript af Álex de la Iglesia og Jorge Guerricaechevarría. Executive producers for HBO Max er Steve Matthews, Miguel Salvat og Antony Root. Álex de la Iglesia og Carolina Bang er Executive producers for Pokeepsie Films. Produktionsydelser leveres af Anciana Milenaria S.L., et firma under Pokeepsie Films.

30 Coins, sæson 2 (8 x 50 minutter), har premiere den 23. oktober på HBO Max.

Afspil video

Kilde: HBO Max / Billeder: © HBO Max