Paw Patrol – På Glatis og andre Eventyr

gdffdg

Små historier samlet

‘Paw Patrol’ er en af Nickelodeon nyere serier som er lavet specielt til børn i børnehaveklassealderen, selvom den dog stadig også er spændende for de ældre børn i børnehaven. ‘Paw Patrol- På Glatis’, og andre eventyr er den anden udgivelse i DVD serien om hundene fra Adventure Bay. ‘Paw Patrol’ DVD´erne er ligesom alle andre opsamlings DVD´ere en samling af små historier, hvor man kan vælge hvilken man helst vil se, hvilket giver børnene mulighed for at se deres yndlings historie igen og igen.

1
5 korte historier

På ‘Paw Patrol – På Glatis’, og andre eventyr får man i alt 5 forskellige historier om vovserne fra Advanture Bay og deres redningsaktioner og børnene får samtidig en lille morale med i købet, som de kan bruge ude i det virkelige liv. De fem historier som ‘Paw Patrol – På Glatis’ byder på, giver i alt en times underholdning. Historierne hedder;
Vovser på Is, Vovserne redder hundekiks, Vovser til efterårsfest, Vovser og Kattestrofen, Vovserne redder et tog.

2
Fuld fart frem

I ‘Paw Patrol’ er der fart over feltet og der sker noget, dog uden at det bliver for meget. Samtidig er historierne rigtig fine og så er det skønt at se at der er en morale i hvert afsnit, så de små også får lidt fornuft med og ikke kun underholdning. Det er bestemt ikke kedeligt at se ‘Paw Patrol’ og selv de helt små kan også blive fænget af tegnefilmene, dog uden at handlingen appellerer til dem. Det betyder dog at søskende nemt kan hygge med de små historier sammen selvom der er et par års aldersforskel.

Sæson:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Billed:6 out of 6 stars (6,0 / 6)
Lyd:6 out of 6 stars (6,0 / 6)

IMDb-2016

Fox-Paramount-PrNordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.