Cristiano Ronaldo og Hugo i nyt mobilspil‏

HUGO1

Verdens bedste fodboldspiller allierer sig med den verdenskendte spilfigur Hugo

Superstjernen Cristiano Ronaldo slår sig sammen med Hugo i Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters – et helt nyt og actionfyldt eventyr til mobiltelefoner og tablets på både Android og Apples iOS. I Superstars skal duoen flygte gennem en farvestrålende verden fra ivrige paparazzier, og alle midler tages i brug. Her skal forhindringer forceres på skateboard, og mønter indsamles, mens der kæmpes om highscoren mod andre spillere. Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters er let at spille, svært at mestre og yderst velegnet til både de kortere og længere spilpauser.

#1:

Henrik Kølle, grundlægger og CEO for Hugo Games, udtaler: “Vi er hos Hugo Games både stolte og glade over at kunne annoncere et samarbejde med verdens største sportsstjerne, Cristiano Ronaldo. Cristiano er et globalt ikon, med en personlighed og styrke, der er elsket verden over. Vi har allerede nydt godt af superstjernens fantastiske personlighed i vores samarbejde. Det har kort sagt været en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med Cristiano og hans team om Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters.”

“Vi er ikke i tvivl om at Cristiano Ronaldos personlige kvaliteter sammenholdt med hans gode kontakt til fans i og udenfor banen samt hans næsten 200 millioner følgere på de sociale medier er et perfekt match med vores egen verdenskendte spilfigur, Hugo. Sammen forventer vi, at de kommer til at sætte et markant aftryk i mobilspillenes verden i de kommende år. “

#2:

Henrik Kølle, grundlægger og CEO for Hugo Games, udtaler: “Vi opnåede mere end 25 millioner downloads af de første mobilspil med Hugo i hovedrollen, takket være et utroligt stærkt brand. Vi er derfor ikke i tvivl om at Hugo har potentiale til at blive verdens største spilfigur – ikke mindst med Ronaldo ved sin side.”

“Cristiano Ronaldos personlige kvaliteter sammenholdt med hans gode kontakt til fans både på banen og de sociale medier – her har han knap 200 millioner followers – er en perfekt match med vores egen verdenskendte spilfigur, Hugo. Sammen forventer vi, at de kommer til at sætte et markant aftryk i mobilspillenes verden i mange år. “

CR_HUGO_PressPic_01

Både Hugo Retro Mania og Hugo Troll Race har tidligere leveret underholdende spiloplevelser i endless runner-genren, der er utrolig populær på mobiler. Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters tager skridtet videre og tilsætter en ægte superstjerne i form af Cristiano Ronaldo. 

Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters byder på flot HD-grafik sat i Las Vegas. Her vil spilleren komme til at opleve flere af den kendte bys varetegn både i dagtimerne og ved nattetide. Der loves masser af udfordringer og muligheder for at klæde superstjernerne på i smart tøj og lækkert gear.

Udvikleren fortæller, at de ønsker at levere en sprudlende og konkurrencepræget spiloplevelse med en ny endless runner. Her får alverdens gamere og fans af de to personligheder en chance for at træde i skoene på nogle af verdens mest kendte superstjerner.

Actioneventyret er tilgængeligt fra i dag. Du kan hente Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters gratis på Google Play eller Apples App Store.

Hent Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters gratis til Android her.

Hent Ronaldo&Hugo: Superstar Skaters gratis til iPhone og iPad her.

[ess_grid alias=”RonaldoHugo: Superstar Skaters”][/ess_grid]

Om Hugo og Hugo Games

Det danske spilfirma, Hugo Games, står bag Skærmtrolden Hugo. Hugo har optrådt på tv i mere end 40 lande, vundet priser samt gået sin sejrsgang på Commodore, PC, Nintendo, PlayStation, Android og iOS. Hugo er hentet mere end 25 millioner gange til mobiler og tablets. I 90’erne fyldte Hugo alverdens tv-skærme, ved årtusindeskiftet var Hugo en enorm succes på PlayStation med EA som udgiver, og i nyere tid er Hugo hentet mere end 25 millioner gange til mobiler og tablets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.