Maleficent 2 kommer allerede i år


Det er ikke ualmindeligt at en film, for ændret sin release dato. Ofte skyldes det både forsinkelser i forhold til optagelserne kan begynde, eller at dele af filmen skal laves om. Men det står dog anderledes til med Disney’s ‘Maleficent 2’, hvor premieredatoen er blevet rykket syv måneder frem i tiden. Planen var at ‘Maleficent 2’, først skulle være klar i maj 2020 – det er netop blevet ændret til at filmen kommer allerede i oktober måned i år. Foruden ny release dato, har filmen også fået den officielle titel ‘Maleficent: Mistress Of Evil’ og et spritny poster.

‘Maleficent: Mistress Of Evil’ vil endnu engang, have Angelina Jolie i titelrollen og Elle Fanning vender selvfølgelig også tilbage som Aurora. Filmen foregår adskillige år efter etteren og bygger videre på det komplekse forhold, mellem prinsesse Aurora og Maleficent. Mens de skaber nye alliancer og møder nye modstandere, der truer freden i eventyr landet.

Det er den norske instruktør Joachim Rønning der står for instruktionen, han har tidligere været co-director på ‘Pirates Of The Caribbean: Salazar’s Revenge’, sammen med Espen Sandberg. På rollelisten ses også Juno Temple, Ed Skrein, Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor og Sam Riley.

‘Maleficent: Mistress Of Evil’ har endnu ikke fået en ny dansk premiere dato

Kilde: Empire

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.