E3: 2018 Sony Presse Konference

fhjg

Sony’s presse konference, var som altid et af E3 messens højdepunkter og den japanske gigant kunne viser masser af nye trailere og andet godt til kommende titler. Her er et overblik over det bedste fra Playstation i år.


Death Stranding

Death Stranding blev allerede teaset under sidste års E3, hvor en flot trailer viste Hideo Kojima’s kommende actionspil. Death Stranding der foregår i et post-apocalyptisk univers har karaktere inspireret af  Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsey Wagner og  Lea Seydoux. Grafikken ser flot og realitisk ud, så man næsten skulle tro, det er fotorealisme – Hvilket fik mange til at spekulerer om det var en PS5 titel, det er det dog ikke da Sony endnu ikke har meldt ud hvornår, efterfølgeren til PS4 ventes klar. Der er heller ikke afsløret meget, om spillet handling, eller hvornår det ventes udgivet.


 The Last of Us: Part 2

Der var flere informationer om Naughty Dogs The Last of Us: Part 2 under E3 og spillet har da også været ventet meget længe. Afsløringen af en flot cinematisk trailer, gav et lille indblik i spillet handling med romance som nøgleordet. Der blev desværre ikke afsløret en release dato på The Last of Us: Part 2, som udkommer eksklusivt til PS4.


Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima er et flot nyt action eventyr spil, der er udviklet af Sunker Punch games eksklusivt til PS4. Spillet blev introduceret med en flot cinematisk trailer under E3, som viser japansk kampstil, dueller, bueskytter i en storslående kamp mod mongoler, er bare noget af det vi kan glæde os til. Der blev dog ikke nævnt , noget om udgivelsesdatoen der nok er noget fremme i tiden.

 Spider-Man

Insomnic Games kommende Spider-Man spil, blev allerede fremvist under sidste års E3. Her i år fik spillet dog en ny gameplay trailer, der forklarede mere om spillets styring, grafik og handling. I traileren ser man Spider-Man, der skal rydde op i Raft fængslet og møder flere kendte skurke som Vulture, Rhino og Scorpion. Spider-Man udkommer eksklusivt til PS4, d. 7. september, 2018.


E3: 2018 Sony presse konference (Fuld video)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.