Warframe

fghhf

Warframe er et moderne online sci-fi spil, der tager sit udgangspunkt i en ganske veludviklet fremtidsverden. Du tager kontrollen over en Tenno, der er en avanceret kriger, der er speciel trænet i at bruge sværd og skydevåben. Som en af de få overlevende efter en gigantisk krig, er der endnu engang brug for dig.
En ny magtfuld fjende kaldet Grineer truer med at indtage hele solsystemet, der er kun en forhindring på deres vej nemlig dig. Du for brug for at besidde helt nye kræfter, og forbedre din Warframe, for at overleve.

Warframe er et F2P (Free-to-play) spil der tilbyder mange timers spilletid, det er gratis at spille det men man skal betale for udvidelserne, hvis man vil hurtigere frem gennem spillet. Her kan man købe kredits til at opgradere sine våben og egenskaber. Spillet er udviklet af Digital Extremes og de har gjort en godt stykke arbejde med at skabe en vanedannede sci-fi shooter, der skiller sig ud fra mange af de andre shootere derude.

gdhdh

Grafikken er flot og imponerende, på mange måder er den på højde med mange AAA titler. Karaktererne er unikke, og våben kan opgraderes ekstremt meget, så din Tenno er i stand til at stå distancen. Lyd siden er på højde med grafikken, her er masser af flotte effekter, der giver et klart billede af man har lagt meget energi i spillet.
Det gode ved Warframe er at det konstant bliver udvidet med nye tilføjelser, der ligesom spillet er gratis at hente og spille. Det er med til at give spillet en masse nyt liv, og tilføjelserne giver dig unikt indhold, der giver dig mange timers spilletid i denne flotte rum shooter.

Når alt kommer til alt, så er Warframe et stærkt spil, der konstant bliver udviklet på, og giver dig en oplevelse som du ikke finder magen til i andre spil. Hvis man er til shootere så er det et oplagt bud på et spil, man burde stifte bekendtskab med. Her for man et spændende gameplay, solid action og en tur til en fremmed destination som man aldrig havde kunne forestille sig.

Gameplay:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Plot:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Grafik:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
TAK TIL DIGITAL EXTREMES/PR NORDIC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.