Valhalla Hills

ssgsds
Kæmp din vej til Valhalla.

’Valhalla Hills’ er et skøn strategispil i stil med ’The Settlers’ og ’Age of Empires’, hvor du skal kæmpe dig videre for at komme til Valhalla. Vikingerne kæmper og dør med ære, for de guder som de tilbeder. Men dørene til Asgård er låste, og de har nu ikke mulighed for at få den respekt og ære de fortjener i efterlivet, takket være de utaknemmelige guder.

vxfbggfdgd

I ’Valhalla Hills’ for du muligheden for at skabe din helt egen stamme af frygtsomme vikinger, og begive sig på en farefuld rejse gennem landskaber og bjerge. Det er din opgave at sørge for at de finder mad og træ så de kan overleve og nå frem mod portalen på bakkerne. Så er de nemlig et skridt tættere på deres velfortjente destination.

Spillet er en klassisk strategi simulator, hvor du hele tiden skal tænke grundigt over dit næste træk. Grafikken er flot og levende, og sværhedsgraden stiger i takt med du kommer længere frem mod målet. Der er gjort meget ud af underholdningsværdien i ’Valhalla Hills’ hvor alle vikingerne har deres egen personlighed og navn. Det er et sjov lille spil man nemt kan få mange timer til at gå med. ‘Valhalla Hills’ kan købes på Steam.

Gameplay:5 out of 6 stars (5,0 / 6)
Plot:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Grafik:4 out of 6 stars (4,0 / 6)
Lyd:5 out of 6 stars (5,0 / 6)

Anmeldt af Mark Hougaard.

TAK TIL PR NORDIC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.